Nagy frissítés rázza fel az Outriderst

  • Írta: gorien
  • 2021. november 16.
  • Letöltés
Link másolása
A People Can Fly csapata az elmúlt hónapokban azon dolgozott, hogy egy méretes frissítéssel kényelmi javítások és tartalmi bővítések garmadáját zúdíthassa az Outriders-játékosok nyakába.

A People Can Fly és a Square Enix a múlt héten ígérte meg, hogy összeülnek egy újabb Outriders Broadcast erejéig, és így is tettek: leleplezték a New Horizon frissítést és a Worldslayer kiegészítőt. Az előbbit már ma is elérhetjük, a méretes update dolga pedig az, hogy változtatások és javítások sorával kellemesebb élményt biztosítson az Outriders játékosainak, utóbbi pedig egy jövőre érkező, fizetős DLC lesz, amelyből a traileren kívül sokat még nem kaptunk.

A fejlesztők ugyan állították, hogy az Outriders nem lesz live service-játék, de ez nem azt jelenti, hogy felhagytak volna a finomhangolásával, erre bizonyíték a New Horizon frissítés. Ezzel a patchcsel alaposan belenyúlnak a játékba, újraegyensúlyozzák a kasztokat és képességeket, átalakítják Tiago boltját és bevezetik a Transmog-rendszert is, amivel a felszerelésünk kinézetét alakíthatjuk át. Kapunk négy új expedíciótérképet, és az időzítőt is kiveszik az expedíciókból, illetve javul a lootolás és az endgame is. Mindezek (és más kisebb változtatások) együtt a játékélmény minőségét hivatottak javítani.

Az Outriders PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve Google Stadián is játszható, az új frissítéssel pedig már mindegyik támogatja a keresztplatformos játékot.

6.
6.
Ganzer
#3: Tudom, nekem is van a Forza miatt. :)
4.
4.
Geribácsi
#3: Pontosan. Ahogy a Remnant from the Ashes is ami messze jobb tps coop lövölde.
3.
3.
coderman
#2: Xbox gamepasson meg ingyen van :)
2.
2.
Ganzer
Jelenleg 20 euróra le van akciózva steamen, akit érdekel.
1.
1.
Cole
Jól hangzik ami le van írva, majd este megnézem, mennyire működik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...