Ingyenes hétvégét tart az Immortals: Fenyx Rising

  • Írta: szlav
  • 2021. november 27.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig kimaradt volna, akkor a napokban nagyszerű alkalmat kaptok arra, hogy kipróbáljátok az Immortals: Fenyx Risingot. A Ubisoft nyíltvilágú akció-kalandjátéka egészen szerda délutánig pörgethető PC-n.

Lassan már egy teljes éve, hogy megjelent az Immortals: Fenyx Rising, így a Ubisoft most egy néhánynapos próbakör erejéig közkinccsé teszi a játékot. A görög mítoszokra épülő remek akció-kalandjátékot a PC-s játékosok most szabadon letölthetik a Ubisoft Connect áruházából. Az ingyenes próbaidőszak egészen november 29-ig, egész pontosan délután 4 óráig tart majd, így bőven lesz időnk felfedezni a civakodó istenek és szörnyetegek világát. Ha pedig a próbaidő lejárta után megvásároljátok a játékot, a későbbiekben onnan folytathatjátok azt, ahol a abbahagytátok.

Az ingyenes hosszúhétvége egyébként egybecseng a Ubisoft ünnepi eseménysorozatával, a francia játékgyárosok ugyanis már 35 éve űzik az ipart. Ennek örömére egy rakás egyéb extrát is bezsebelhetünk, az olyan játékokban, mint az Assassin's Creed: Valhalla, a Far Cry 6 vagy a Rainbow Six: Siege - ezek teljes listáját itt láthatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...