Battlefield 2042 - jöhet a battle royale?

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 8.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az Electronic Arts nem mondott le arról, hogy battle royale-módot kapjon a Battlefield 2042. Mindezt Tom Henderson árulta el egy nemrég publikált videójában, ahol a fejlesztés körüli problémákról is szó esik.

A Battlefield 2042 eredetileg battle royale-játéknak indult, végül pedig kaptuk azt, amit, amilyen minőségben. Az Electronic Arts azonban nem engedte el az eredeti koncepciót.

Mindezt a Battlefield-ügyekben mindig járatos Tom Henderson osztotta meg a rajongókkal egy új videóban, aminek ugyan a központi témája a játék fejlesztése körüli fennforgás, de azért szó esik benne még egy-két izgalmas részletről is.

Például a már említett battle royale-módról, ami Henderson szerint már készül a DICE-nál, de nem mostanában fogjuk megkapni, ugyanis a következő hat hónapban biztosan nem érkezik meg az újdonság.

Továbbá Henderson ismét megerősíti, hogy az Electronic Arts nemet mondott a Star Wars: Battlefront III-ra, a következő Battlefield-játék pedig egy Overwatchra hajazó hero shooter lesz, ahol a specialisták ugyan megmaradnak, de felturbózott képességeket fognak kapni.

3.
3.
LGHDTV+
Azthittem hogy a BRre már szarik a nép, aztán megnéztem a Steamchartsot és még mindig ott az Apex meg a PUBG. De nemértem hogy minek a BFből is BR ha már ott az apex az EAnek. Inkább egy jó FIFA BR jöhetne
2.
2.
Grabowsky30+
Miért nem a conquestet csinálják meg normálisan amiben a bf erős volt mindig is. Tököm akar battleroyalt, vagy ha mégis akarok akkor játszok olyannal ami meg abban jó.
1.
1.
r3dman
Kihívót?Ez vicces.Esélye sincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...