Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: szlav
  • 2021. december 9.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten is óramű pontossággal érkeztek az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játékai. Kifejezetten ütős a mostani felhozatal, a jövő héten pedig kezdetét veszi a nagy karácsonyi ajándékzuhatag.

Az előző hét ígéreteinek megfelelően két nagyszerű játékot csaphatunk hozzá a könyvtárunkhoz ezen a héten. Az első játékunk a Godfall rendhagyó kiadása, a Challenger Edition, amely ugyan nem tartalmazza az alapjáték hagyományos kampányát, cserébe viszont egyből a magasszintű tartalmak közé repít minket, elérhetővé téve a Lightbringer, a Dreamstones és az Ascended Tower of Trials kihívásait. A hét második ajándéka a Prison Architect - ebben a kiváló menedzsmentjátékban megépíthetjük a világ legbiztonságosabb (vagy legdiszfunkcionálisabb) börtöneit. Ide kattintva zsákolhatjátok be a játékokat.

A szokásaink szerint ezen a ponton számolnánk be az Epic Games Store jövő héten érkező ajándékairól, de az online áruház ezúttal nem árulta el, hogy mivel készülnek a következő hétre. Ha azonban folytatódik az elmúlt évek tradíciója, akkor igen valószínű, hogy december 16-tól jókora ajándékzuhatag vár ránk, valószínűleg minden nap egy újabb ingyenes játékkal.

Erről pletykál egyébként Dealabs szivárogtatója, billbil-kun is, aki szeptember óta minden hónapban kileakelte a PlayStation Plus érkező címeit. Ha az illető nem téved, akkor december 16-tól egészen az év végéig tarthat az Epic nagy adakozása. A szivárogtató szerint az első ingyenes cím a Shenmue III lesz, érdemes lesz azonban sietnünk, ugyanis minden nap csak 24 órát kapunk aktuális ajándék bezsebelésére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...