Tölthetőek az Epic Games Store e heti ajándékai

  • Írta: gorien
  • 2021. december 2.
  • Akció
Link másolása
Már lehet számolni a napokat a Jézuska érkezésééig, de az Epic Games Store addig sem hagy fel a szokásos heti ajándékaival. Már be is zsebelhetjük az ügyeletes két játékot.

Ahogy azt az Epic a múlt héten megígérte, ismét két ajándékot kapunk: a Dead by Daylightot és a while True: learn()-t. Előbbiben egy gyilkos vadászik a túlélőkre, míg utóbbiak igyekeznek elkerülni a csapdákat és magát a vadászt is - tegnap aktiválódott a játék legfrissebb fejezete is. Utóbbi pedig egy gépi tanuláson alapuló puzzle-játék, amiben a programozóképességeinket is csiszolhatjuk.

December 9-től újfent két játékkal készül az áruház. A Prison Achitectben börtönök építéséért leszünk felelősek, amit a bentlakók persze nem fognak mindig jó szemmel nézni. A másik ajándék a Godfall különleges kiadása, a Champion Edition (ez egyébként a decemberi PlayStation Plushoz is fog járni), amely kizárólag a looter-slasher endgame-játékmódjait tartalmazza, az azok legyőzéséhez szükséges felszereléssel és tulajdonságpontokkal együtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...