Tovább szivárog az új Assassin's Creed-kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 12.
  • Pletyka
Link másolása
Noha a The Game Awardsról lemaradt, a jelek szerint holnap valóban bemutatkozik az Assassin's Creed: Valhalla következő DLC-je, ami a pletykák szerint a Dawn of Ragnarök címet viselheti majd.

Ahogy arról beszámoltunk, még Tom Henderson szellőztette meg elsőként, hogy "God of War stílusú" DLC-t kap az Assassin's Creed: Valhalla, amely ráadásul igen masszív darab lesz, hiszen több mint 40 óra játékidőt biztosít majd. Egy kínai üzlet jóvoltából most még több részletet tudtunk meg a csomagról, sőt néhány képet is kaptunk róla - igaz, rettenetes felbontásban:


A bolt weboldalán megjelent leírás alapján a csomag a Dawn of Ragnarök címet viseli, és az Assassin's Creed történetének legambiciózusabb kiegészítője lesz. A korábbi szivárgásoknak megfelelően valóban márciusban, egészen pontosan március 10-én számíthatunk a megjelenésére.

Ahogy azt a cím is sejteti, az Assassin's Creed: Valhallába is beköszönt a Ragnarök, és miközben "személyesen is megtapasztaljuk Odin sorsát", a jelek szerint Midgard mellett más világokat is felfedezhetünk majd. Eivor egy sor új képességhez fér majd hozzá a DLC során: a korábbi pletykák szerint rövid időre láthatatlanná válhatunk, varjú módjára repülhetünk, újraéleszthetünk másokat és a jég erejét is bevethetjük majd.

Noha Henderson korábban a The Game Awardsra tippelte a kiegészítő leleplezését, erre végül nem került sor. Ugyanakkor a Ubisoft december 13-ra, vagyis holnapra bejelentést teasel: magyar idő szerint 18 órakor kiderül, hogy "Midgardon túl is van látnivaló az Assassin's Creed: Valhallában", vagyis jó eséllyel már csak egy napot kell várnunk a bemutatóra.

Szintén mostanában írtuk meg, hogy a jövő héten élesedik a játék 1.4.1-es frissítése, amellyel újra le kell töltenünk a teljes címet - cserébe annak csökken a tárhelyigénye, és javul a teljesítménye is egyebek mellett.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...