Megérkezett az Xboxról szóló dokumentumfilm

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett, és akár itt helyben is megnézhetitek az Xbox történetéről szóló dokumentumfilmet. Azért csomagoljatok némi hidegélelmet is, ugyanis a teljes játékidő négy órára rúg!

A Power On: The Story of Xbox című dokumentumfilmet még az Xbox huszadik szülinapi streamjében jelentették be: a Microsoft egy Emmy-díjas csapatot kért meg arra, hogy forgassanak valamit az Xbox történetéről. 

A film teljes játékideje négy óra, alább pedig helyben is végignézhetitek: a készítők hat, egyenként durván 40 perces epizódra szabdalták, és az első generációs Xboxtól kezdve az Xbox Series-konzolokig mindenről szó esik majd benne. De tényleg: többek között az Xbox 360 hírhedt hardveres hibája és az Xbox One-os TV-mánia is terítékre kerül. Jó szórakozást!

CHAPTER 1: THE RENEGADES

CHAPTER 2: THE VALENTINE’S DAY MASSACRE

CHAPTER 3: AND IT DIDN’T TURN ON

CHAPTER 4: COOL, NOW WHAT?

CHAPTER 5: THE RED RING OF DEATH

CHAPTER 6: TV OR NOT TV

4.
4.
cikazz1994
#3: Igen a GTA biztos mègtovàbb tolta volna a szekeret.
A Lionhead-et is sajnálom de azért bízok a Playgrondban hogy egy jó Fable jàtèkot tesznek majd le.
3.
3.
crytek
#2: Elég jó dolgok derülnek ki a mstól... Azért egy olyan alternativ valóságot megnéznék ahol a GTA 3 MS exklúziv lett volna és nem dobják pl a Fable fejlesztőit
2.
2.
cikazz1994
Most fejeztem be. Kifejezetten jó lett. Kicsit fèltem hogy egy nagy reklámfilm lesz, de nem. A sikerek mellett a nagy mellènyúlàsok is ott vannak vastagon. Nekem tetszett, èrdekes volt làtni hogyan indult a dolog.
1.
1.
Ooorky
Berakom háttérzörejnek éjszakás ügyeletben miközben PSVita-n tolom a FFX-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...