Íme, az Assassin's Creed: Valhalla új kiegészítője

  • Írta: szlav
  • 2021. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
Bemutatkozott a Dawn of Ragnarök, az Assassin's Creed: Valhalla harmadik és egyben a sorozat történetének eddigi legnagyobb kiegészítője. Odin szemszögéből élhetjük majd át az északi mondavilág kataklizmáját.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, a Ubisoft leleplezte az Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarököt, mégpedig egy elképesztően látványos CG-előzetessel. Ahogy azt már a cím is sugallja, az óriási expanzió az északi mitológia világvégét tárja majd elénk. Odin szerepében bejárhatjuk majd Svartalfheimot, a törpék világát, melyet fékezhetetlen invázió alá vettek Muspelheim tűzóriásai. A lángoló ellenfelek egyébként különösen fontos szerepet játszanak majd, hiszen a vezérük, Surtr foglyul ejtette Odin fiát, Baldrt.

A közel 40 órányi tartalmat ígérő DLC tehát egy izgalmas, mitikus történettel, Svartalfheim háború alatt álló világával (az alapjáték területének nagyjából az egyharmada), vadiúj fegyverekkel és istenekhez méltó képességekkel várja vissza a gyakorlott vikingeket. Az Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarök 2022. március 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára.

Találkozik az Odyssey és a Valhalla

Nem a Dawn of Ragnarök volt a mai délután egyetlen érdekes újdonsága, a Ubisoft ugyanis leleplezte az Assassin's Creed: Odyssey és az Assassin's Creed: Valhalla crossover-eseményét. A holnap (december 14-én) érkező ingyenes frissítések egy-egy új történetszállal egészítik ki a két játékot, melyek során szemtanúi lehetünk Kassandra és Eivor találkozásának.

5.
5.
Robilluma
Hogyan lehetne ez a Valhalla kiegje ha nincs benne a Season Passban??? Undorítóak lettek ezek a ubisok.
Az oké h témáját tekintve az északi kalandhoz köthető, de minden csak nem dlc. Ez egy 40 dodós külön AC játék.
4.
4.
Raam989
Most egy kicsit kárpótolva érzem magam a hellblade 2 miatt.
2.
2.
MadHeathen
Odint irányítani a Ragnarök idején? Ide, most!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...