Befutott az Uncharted-film következő előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem várattak minket sokáig a készítők az Uncharted-mozi következő előzetesével. Noha a kedvcsináló jó pár ismerős jelenetet felvonultat, akad itt újdonság is bőven - például Mark Wahlberget végre bajusszal is láthatjuk!

2022. február 18-án kerül mozikba az Uncharted filmváltozata, amelyben Tom Holland alakítja a fiatal Nathan Drake-et, míg Sully szerepében Mark Wahlberget láthatjuk. Mivel az első előzetes viszonylag későn érkezett, nem olyan meglepő, hogy már be is esett a következő:

A trailerben akadnak ugyan ismerős jelenetek, de újdonságokból is jut bőven: a hajóroncsok reptetésével még nem találkoztunk, kapunk némi múltidézést Antonio Banderasszal, és végre Mark Wahlberg is megvillantja a bajuszát.

32.
32.
Ps fanboy
#29: Elég ordenáré karakterek vannak abban a filmben, de tényleg jó film.
31.
31.
Nothing
Mondjuk, ha a TLoU rémálomba illő újságos easter egg-jét nézzük, még bőven jól jártunk Holland-al. :D
30.
30.
pkflavio
#29: Abszolút jó film ;)
29.
29.
Robilluma
#25: Láttad a The Devil All the Time-ot?
Ha nem akkor mindenképpen pótold. (Ne elsősorban Holland miatt, tele van tömve a film elsőosztályú színészekkel és brutáljól megrendezett, hangulatos mozi) Remek thriller-dráma. És ha már a 'kölyök' a téma és osztod is keményen, hát itt egy film amiben nem csak felvillanásai vannak. Nagyot alakít, a póki és más filmekben ráaggatott cukormázas karakterétől teljesen idegen a szerep amit itt kapott. Sztem nem fogsz csalódni a filmben, de Hollandban igen - pozitívan - .
28.
28.
delphijos
#27: Ja, még annyit hogy egy Uncharted film nem kiált egy 5 Oscar-os Kirk Lazarus-ért :)
27.
27.
delphijos
#25: "a Twitteren már Oscar jelölést követelnek neki a No Way Home-ért"

Jó, a neten minden mellett és ellen is van csoport. Teljesen nyugodt lehetsz hogy egy szuperhős film már önmagában sose kerül az Oscar közelébe ( legalábbis ilyenek közelébe ).
26.
26.
godach
#25: Jó, hát ebben igazad van az tény.
Én személy szerint ilyen szuperhősfilmekre biztosan nem adnék oscart-t hisz számomra ez tényleg nem a látványról vagy az effektekről, hanem a színészi játékról szól(na), amit (bár nem követem) úgy érzek, hogy elfelejtettek az emberek.
Talán a Sötét Lovag Joker alakításáért odaadnék egyet, bár ott meg azért tartanám igazságtalannak, mert az író és rendező is ugyan olyan szerepet kapott, mint a Heather srác.
Én igazából arra gondoltam, hogy még ha nem is teljesen Nathan a srác, akkor sem csak egy pókember arc nekem. Olyan ez, mint amikor Ben Afflecket megláttam batmannek és szerintem egyáltalán nem volt rossz, viszont én minden percben vártam, hogy az élettelen pislogásával újra lássam a Daredevil figurát.
Szóval érted... :D Nekem Affleck is maradt daredevil, ahogy Reynolds is a Zöld Lámpás. Persze más filmben simán elismerem, de szuperhős szerepet nem adnék többet egy színésznek. Hollandot sem tudnám elképzelni Batmannak, vagy Supermannek, mivel Pókembernek ismertem meg.
Olyan ez, mint Jackman. Őt sem tudnám csak Farkasnak feldolgozni, pedig alapból akár Wayne is lehetett volna. :D
25.
25.
Macifasz
#23: Pont ez az...sokmindent tett le az asztalra, csak nem volt elismerve, nem volt a figyelem középpontjában. Holland viszont mocskos mód túl van hypeolva, holott még semmi igazán kiemelkedőt nem tett le az asztalra. Erre egy tökéletes példa, hogy a Twitteren már Oscar jelölést követelnek neki a No Way Home-ért, ami a világ legnagyobb vicce lenne, ha megtörténne. :-D
A cunamis filmjét pedig láttam még akkor, amikor nem volt ennyire a figyelem középpontjában.
24.
24.
Macifasz
#22: No para, A Kaptár széria (remélem élete végéig csalánt fog kakálni aki annó úgy döntött, az első rész alcímét teszi meg főcímnek a későbbi részekhez) első három részét én is szeretem. :-D
23.
23.
godach
#20: Persze, tett le az asztalra de közel sem volt elismerve.
Mindenki csak féltékenykedett rá, mert a csajok bálványa volt és idővel ismerték el.
Én pl személy szerint a viharszigetnél mondtam, hogy úr isten ez aztán alakítás.
Pedig az sem az első volt, csupán addig egy kis tinibálványt láttam benne és nem figyeltem az értékeit.
Matt Damon szintén zenész, de Jake Gyllenhaal-t is mondhatnám vagy pl Shia LaBeouf.ot aki mára akár egy Tom Hardy is lehetne. Kérdés, csak hogy mit kezdenek vele a nézők, jó passzban vannak e vagy sem.
Egyébként Hollandnak a cunamis filmje igencsak jó lett szerintem, ha még nem volt hozzá merszed, akkor tégy vele egy próbát.
22.
22.
godach
#21: Hát, nem tudom. A többiek a bajuszt emlegették, nekem a végére ott azért a trailernek elég jól nézett ki.
Persze, közel sem annyi idős mint a játékban de ha reálisan nézzük akkor (trilógia - részenként 3 év) a végére tökéletes lesz.
De mondom, lehet én vagyok nagylelkű, mert nekem még pl a kaptár (úr isten, még a nevét is rossz leírni) első két része is tetszett :D
21.
21.
Macifasz
#18: Pont az a baj, hogy ennek az előzetesnek minden második jelenete a játékokból van felhasználva, még is alig, vagy egyátalán nincs Uncharted érzete az egésznek. Látványosnak látványos ez tény, de számomra Holland továbbra is max egy cosplayer Drake, Wahlberg pedig katasztrófális Sullivan.
20.
20.
Macifasz
#19: Azért DiCaprio ennyi idősen már bőven bizonyította, hogy óriási tehetség, Holland pedig még egy olyan kiemelkedő alakítást se tett le az asztalra, amivel eltudott volna vinni egy egész filmet (még a Pókember filmjeiben is csak rendre másodhegedűs a gonoszok mellett). Felvillanásai vannak, de abból meg tizenktettő egy tucat van Hollywoodban. Leo szintjét pl. sztem soha nem fogja megközelíteni, nemhogy elérni.
19.
19.
godach
Még egy megjegyzés. Ezt a Tom fiút is mindig cseszegetik, holott szerintem igencsak jó színész lesz Ő is. Számomra egy modern DiCaprio, aki azért még sokra viheti. Na meg azért Marky Mark-ról sem gondoltuk, hogy ilyen jó előadásokat nyomat majd, szerintem :D
https://www.youtube.com/watch?v=uSpR4ml8j44
18.
18.
godach
Szerintem tök jól néz ki, pedig az összes uncharted játékot kijátszottam (szó se róla, szinte egymás után, így a végére eléggé becsömörtem, a negyedik nekem nem is igazán tetszett.
Nem értem, az emberek miért akarják mindig ugyan azt.
Pont ezt az igazságtalanságot érzem most a Mortal Kombat filmnél is (bár tényleg kezdem azt érezni, hogy ízlésficamom van) mert azt is láttam már vagy 10x és imádom szinte minden pillanatát. Pedig a legelső mortal óta tolom a játékokat, még az olyanokat is mint a Special Forces.
17.
17.
delphijos
#16: Szó sincs róla. De ezer tényező van. Időbeosztás, fizetési igény, nem minden színész passzol mindenkihez… közel sem ennyire triviális.
16.
16.
crytek
#15: Pedig egyszer meg lehetne próbálni, csak nem igen akarja egyik cég sem, így sose fog kiderülni.
15.
15.
delphijos
Hát nem tudom, nekem a Cowboy Bebop-nál se a FIZIKAI hasonlósággal volt a bajom. Cavill is kapott eleget hogy nem hasonlít, viszont a KARAKTERT meg jól hozza, nálam működik, jo sorozat a Witcher. Nathan Fillion pl. eléggé hasonlít(ott) Drake-re, viszont 50 éves basszus…. És a fizikai hasonlóság még nem garancia hogy valaki jól hozza a figurát. Minden azon fog múlni hogy mennyire jön át a hangulat. A trailer szerintem nem volt rossz. Ja, és egy szerepválogatás azért nem annyira triviális. Nem az van hogy megnézegetnek egy albumot és a legjobban hasonlítóra ráböknek. És az egyből jön…
14.
14.
Aanash
Lehet azért vannak pont ők a filmben,mert nem egy részre terveznek.
Tom Holland kellően felkapott és fiatal, továbbá az is lehet, hogy jól alakítja a filmbéli karaktert, Mark Wahlberg meg gondolom egy olyasvalaki külföldön akivel el lehet adni sokmindent, meg lehet hogy ő is jó a szerepben.
Amúgy meg fogalmam sincs.
De én nem ragaszkodok ahhoz, hogy mindenáron hasonlítsanak a szereplők a játékbeli karakterekhez, csak legyenek jók a szerepükben, és maga a film kövesse legalább valamennyire a játékot.
13.
13.
DarkCrash
#5: Én a játékokkal is így vagyok pl. Átlagos játék jó látvánnyal.
12.
12.
Nothing
Talán okosabb lett volna egy felnőtt Drake-es filmmel indítani, aztán jöhetett volna az előtörténet a fiatalabb szereplőkkel (mint a játékban). A trailer alapján van kraft a dologban, kellően over-the-top az akció, de sosem fogom megérteni, miért törekednek ilyen látványosan arra, hogy még véletlenül se hasonlítsanak a színészek az eredeti figurákra (Wahlberg meg az a bajusz..XD). Nem cosplay-t várok, de akkor is.
10.
10.
Macifasz
#3: Annyira irigyellek (nem vicc), hogy neked ebben átjött az Uncharted érzés. Én inkább kellemetlenül éreztem magam, amikor láttam a játékok zseniális jeleneteit, csak ezerszer gagyibb kivitelezésben. :-(
9.
9.
Macifasz
Hát ez nekem továbbra se gyere be. A hajós rész a végén ugyan nem volt rossz, de Wahlberg még mindig orbitális nagy félre castingnak tűnik, semmi Sullivan nincs benne (bajusz ide meg oda), és Tom Holland se Drake, csak egy cosplayer aki Drake akar lenni, viszont hiába öltözik úgy meg próbál poénkodni, nagyon nem áll jól neki. Plusz ebből az előzetesből is látszik, hogy a készítők csak annyit fogtak fel ebből a szériából, hogy látványos. Taps. :-/ A moziban nálam tuti kimarad max majd itthon, egyszer, amikor épp nem lesz jobb dolgom. Bár lehet akkor inkább végigviszem újra a játéko. Van egy olyan érzésem, hogy jobban fogok járni.
8.
8.
SLi
Nem lesz ez olyan rossz, a színészkedés nem cosplay, nem lesz gond Holland alakításával.
7.
7.
DarkLord
Eddig szerintem rendben van ez így nagyon, amit mutattak róla. Hozza a játék feeling-jét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...