Komoly mérföldkövet ért el a Ghost of Tsushima

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 5.
  • Biznisz
Link másolása
A Sucker Punch a Twitteren jelentette be, hogy újabb eladási mérföldkövet ért el a 2020 nyarán megjelent Ghost of Tsushima, amivel egyre magabiztosabban ostromolja most már a tízmilliós álomhatárt.

Tavaly tavasszal arról számolt be a Sony és a Sucker Punch, hogy a 2020 nyarán megjelent Ghost of Tsushima eladásai átlépték a 6,5 milliós határt. Múlt szeptemberben megjelent a játék rendezői változata, ami a kisebb finomhangolások mellett Iki szigetére is elkalauzolta az önjelölt szamurájokat, ez a premier pedig kifejezetten nagyot lendített az eladási mutatókon.

A fejlesztést végző Sucker Punch ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy ismét mérföldkőhöz érkezett a játékuk, ugyanis átlépték a 8 millió eladott példányt. Ez az eredmény minden bizonnyal visszacsatolás a Sonynak is, aki már gőzerővel dolgozik a játék filmadaptációján, amit John Wick-filmsorozat rendezője, Chad Stahelski dirigál.

2.
2.
nemfontos
#1: Így van. Bár a dc ért és az arazasaert kicsit haragszom. Pláne hogy a ps4 - > ps5dc váltás soha nincs akcióban. :) De a játék egy nagyszerű darab az biztos.
1.
1.
Deadpool
Megérdemelten, számomra a 2020 legjobb játéka volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...