VR-játékot készít a Ubisoft a Notre-Dame tűzoltóiról

  • Írta: gorien
  • 2022. január 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Jean-Jacques Annaud rendezővel és a Pathé produkciós céggel együttműködve VR-játékot készít a Ubisoft. A Notre-Dame on Fire-ben egy párizsi tűzoltót alakítunk, a célunk pedig a lángokban álló székesegyház megmentése.

A Variety értesült róla, hogy társult a Pathé és a Ubisoft, hogy Jean-Jacques Annaud Notre-Dame on Fire című dokudrámáját megtámogassa egy VR-játékkal. A 2022 márciusára időzített filmet kíséri majd az azonos című játék is, amelyben mi magunk ölthetjük fel a 2019. április 15-én a lángoló Notre-Dame-hoz kivonuló párizsi tűzoltók felszerelését.

Deborah Papiernik, a Ubisoft üzletstratégiáért felelős alelnöke szerint Jean-Jacques Annaud jól tudta, milyen különleges kötelékek fűzik a francia kiadót a híres székesegyházhoz, amikor megkereste őket a társulás ötletével. Papiernik leírása szerint egy menekülőszobás élményre fog hasonlítani az egyórás játékidőt nyújtó cím: ennyi időnk van, hogy a társainkkal összedolgozva megfejtsük a fejtörőket, kimentsük a Notre-Dame értékes ereklyéit, és elfojtsuk a lángokat.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Notre-Dame on Fire milyen platformokra fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...