Monster Hunter-szerű játékon dolgozik a Microsoft?

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Microsoft-pletykákban járatos Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója a Giant Bomb aktuális műsorában elárulta, hogy tudomása szerint a Certain Affinity és a Microsoft csapata egy Monster Hunter-szerű kooperatív játékon dolgozik

Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója mindig jól értesült, ha a Microsoft körüli pletykákról van szó, így érdemes odafigyelni arra, ha elhint néhány morzsát. Ezúttal a Giant Bomb legutóbbi műsorában arról beszélt, hogy a Microsoft nagyon szeretné, ha változatosabb játékkínálata lenne a Game Passnek, ezért felmerült, hogy nekik is kellene egy Monster Hunter-klón, mert a redmondiak szerint nagyon népszerű a zsáner.

A feladatot az a Certain Affinity kaphatta meg, akik olyan játékok fejlesztésébe segítettek be, mint a Halo-sorozat, a Call of Duty-sorozat, a Left 4 Dead vagy éppen a DOOM. A texasi Austinban székelő stúdió egyébként pont tavaly kötött megállapodást a Microsofttal, miszerint egy vadonatúj IP fejlesztésén dolgoznak. Valószínűleg épp a Monster Hunter-sorozatra hajazó játékról lehet szó.

3.
3.
Zisten
Sokan próbálkoztak már.
Eddig nem nagyon sikerült.
2.
2.
crytek
#1: Scalebound

https://youtu.be/7qI7cFzbQdc
1.
1.
Slik
az xbox one megjenelese kornyeken volt valami sarkanyos jatek bejelentes
kar volt elkaszalniuk nem nezett ki rosszul
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...