Új Might & Magic-játékon dolgozik a Ubisoft

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 14.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft Shanghai álláshirdetései szerint a stúdió olyan szakembereket keres, akik egy vadonatúj Might & Magic-játék fejlesztésén dolgoznának. A feladat a marketing és a termék piacképességének biztosítása lenne.

A Might & Magic-sorozat még 1986-ban mutatkozott be, ekkor jelent ugyanis meg az első rész, a Might and Magic Book One: The Secret of the Inner Sanctum. A franchise-ért a New World Computing volt felelős, akik 1996-ban beolvadtak a 3DO-ba, akik aztán 2003-ban jelentettek csődöt. A Ubisoft gyorsan le is csapott a felszabaduló jogokra, amiért akkor 1,3 millió dollárt fizettek.

A francia kiadó legutóbbi Might & Magic-játéka a 2014-ben megjelent Might & Magic X: Legacy volt, de úgy tűnik, már készül is egy újabb felvonás, ugyanis a Ubisoft Shanghai olyan szakembert keres, aki segít a következő AAA-s Might & Magic-játék marketingjében.

12.
12.
DragonBleacPiece
#10: miközben ezt írom a might and magic 7-et tolom, körbe-körbe ugrándozva kinyírtam a sárkányt a kezdőszigeten, 40 perc volt, most a mentést töltögetem a hullája előtt oda-vissza hátha lootolok egy jó fegyvert a knightomnak :D
11.
11.
hedzsooo
#9: Reszemrol a 4. resze ugyanakkora szorakozas, mint a 3. resze, mind a kettot egyforman imadom! A legutolso resze is eleg jol sikerult, azzal is elvagyok sokszor mint a befott. :)
10.
10.
Caleon
Imádtam, a Vi-VII részekkel GoG-on még mindig elvagyok, csak sajnos már a Madate of Heaven még nem tartalmaz grafikus 3D gyorsítást, így kifolyik tőle a szemem.
9.
9.
Parano1d
Mindíg ezt olvasom, ha M&M játék jön a, mindenki 3. rész színvonalat vár, de ez már emberiség ellenes bűntett amit az Ubisoft ezzel a szériával művelt.
A világ 8. csodája lenne, ha ebből valami jó sülne ki, de ne legyen igazam.
8.
8.
manderel
#7: Nem is kell überelni. Ha ugyanazt a színvinalat hozzák mai technológiával, engem már megvettek kilóra.
7.
7.
Kamukaze
A Heroes sorozat a 3. résznél vált tökéletessé. Azt úgy sem tudták(ják) sose űberelni.
6.
6.
Gorrister
#1: Nagyon remélem hogy nem.
A Might & Magic X: Legacy teljesen jó volt. Bízom benne, hogy azt a vonalat folytatják.
5.
5.
hedzsooo
#3: Ja, meg persze Paul Romero zeneivel! :)
3.
3.
manderel
Huhh remélem a Heroes vonalat viszik tovább
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon remélem hogy akciójáték vagy akció-rpg lesz. És jelenjen meg ps5-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...