Steam Decken is játszható az Elden Ring

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 25.
  • Hír
Link másolása
A mai nap folyamán nem csak az Elden Ring került boltokba, de elvileg az első Steam Deck-szállítmányok is útnak indultak az előrendelőkhöz. Nekik jó hír, hogy az Elden Ring biztosan futni fog a Valve hordozható PC-jén.

Hivatalos megerősítés ugyan sem a Valve, sem a FromSoftware csapatától nem érkezett, de erre semmi szükség, ugyanis a Valve nemrég elindított egy oldalt, ahol bárki leellenőrizheti, hogy melyik játékát tudja majd futtatni a Steam Decken.

Egy Wario64 nevű Twitter-felhasználó gyorsan megfuttatta a rendszeren az Elden Ringet, ami az "Ellenőrzött" plecsnit kapta meg, ami azt jelenti, hogy a játék annak a 408 címnek a biztos szereplője, amelyekről a Valve már megbizonyosodott, hogy gond és kompromisszum nélkül fut majd a hordozható PC-n.

Vagyis ha azon szerencsések között szerepelsz, akik az előrendelésük alapján jogosultak a Steam Deck első szállítmányának valamelyik darabjára, és pont tervezted az Elden Ringet is bezsebelni, akkor nyugodtan neki vághatsz The Lands Between felfedezésének.

6.
6.
Zlika84
Jó ebben sajnos van valami, hogy pc-n nagyon kellene egy patch. Digital Foundry teljesítmény tesztjén egy 3090-el 720p low beállitásokkal is rendszeresen megreccen az engine ha bármi új objektumot, effektet, pályarészt akármit kell betöltenie először. És van pár hely ahol mindenképp drop-ol a frame rate hardware és beállitásoktól függetlenül.
5.
5.
xanatos0911
#4: Gépében* fszm az autokorrektbe állandóan…
4.
4.
xanatos0911
#2: +1

Ez az “üBeR vAsAkAt iS mEgAkAsZtJa A jÁtÉk” itt szerintem kicsit félrevezető. Igen, a játék lehetne jobban optimalizálva, de akinek high-end gépe van és játszhatatlan, annak a hibát a saját gépe én is kell keresnie egyúttal és kéne csinálni egy átfogó karbantartást meg odafigyelni egy-két dologra.
3.
3.
"Gond és kompromisszumok nélkül."

Te sem tudod mit jelent az a plecsni.
2.
2.
hedzsooo
#1: Butasag. Csak az "atom Gamer PC-k" tulajdonosainak kb. 90%-a lexarja frissiteni a GeForce driver-t mielott velemenyezne 1 vadiuj jatekot, aztan oda bofogi, hogy nem megy az RTX 3080-ason sem neki rendesen. Ja, meg ott a csucs proci+VGA komboja, 128 GB RAM-mal de a jatekokat tovabbra is HHD-re teszi SSD helyett... Hat roviden ennyi, a legtobb esetben, a tobbi meg lehet rossz oldalakon toltott le pornot, v. vmi aztan tul sok a virus a vason mar...;) :D
1.
1.
C0m1n65un
Egyelőre atom Gamer PC-ken sem fut rendesen sajnos. 59%-on áll csak a Steam-en. Holnap én is kipróbálom, de ez nem túl biztató. Nem véletlen volt az, hogy 2 héttel ezelőttig nem adták közre a gépigényét sem. Remélem hamar rendbe rakják, és nem a Steam Deck-en való futtatással foglalkoznak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...