Nyolc új játék készül a Dontnodnál

  • Írta: szlav
  • 2022. február 26.
  • Hír
Link másolása
Alaposan beizzítja a játékgyártást a Life is Strange és a Vampyr csapata. Az immáron kiadóként is funkcionáló francia vállalat 2025-ig nyolc új játékot tervez piacra dobni.

A Life is Strange és a Vampyr fejlesztőbrigádja a közelmúltban szélesre eresztette a szárnyait, így a játékfejlesztés mellett már kisebb csapatok műveinek kiadásával is foglalatoskodnak. Nem csoda hát, hogy a következő években alaposan megnyúlik majd a logójukkal fémjelzett játékok sora, noha azok javát továbbra is a saját, belső fejlesztéseik teszik majd ki.

A stúdió bejelentése szerint 2025-ig nyolc új játékot adnak majd ki, melyek közül kettőt fejlesztenek külső csapatok. A dán PortaPlay játékát, a Gerda: A Flame in Wintert, illetve a frissen alakult brüsszeli csapat, a Studio Tolima első fejlesztését kiadóként fogják a piacra segíteni, a maradék hat cím azonban mind a Dontnod sajátja.

Természetesen a legtöbb játékot még homály fedi, Oskar Gilbert, a stúdió elnöke azonban tavaly azt nyilatkozta, hogy egy ideig pihentetik a Life is Strange-sorozatot - ez persze nem feltétlenül vonatkozik a Deck Nine csapatára. A Dontnod az üzleti értékelésében megemlíti, hogy idén az akció-RPG zsánerben erősítik majd a repertoárjukat, mégpedig a Project 8 kódnéven futó címmel, amelyet a Focus Entertainmenttel közösen fejlesztenek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...