Kihagyja az idei EVO-t a Super Smash Bros.

  • Írta: szlav
  • 2022. február 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Miután a Sony tavaly felvásárolta a verekedős játékok legnagyobb bajnokságát, az Evolution Championship Seriest, a Nintendo úgy döntött, hogy idén nem engedi a rendezvény színpadára a saját brawlerét.

Nehéz idők jártak az elmúlt években az Evolution Championship Seriesre, legyen szó akár a korábbi szervezőket érő szexuális zaklatással kapcsolatos vádakról vagy az élő eseményt romba döntő koronavírus-járványról, tavaly azonban megfordult az a bizonyos kocka. A Sony ugyanis felvásárolta a rendezvényt, így már a tavalyi EVO Online is az ő felügyeletük alatt zajlott le.

A staféta átadása azonban olyan következményekkel járt, amelynek nem sok játékos örülhet: az EVO tegnap este bejelentette, hogy az idei (már élőben zajló) rendezvényen sajnos nem mérettethetik meg magukat a Super Smash Bros. játékosai. A rajongóknak szánt üzenet szerint a háttérben maga a Nintendo áll, ugyanis a japán játékgyárosok döntöttek arról, hogy kivonják a brawlert a bajnokságból. Szomorú hír ez a rajongók számára, hiszen a Smash-játékokat 2007 óta az EVO felhozatalának oszlopos tagjaiként tarthattuk számon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...