Csak jövőre jelenik meg a PS VR2?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
Múlt héten kiderült, hogyan fest majd a PlayStation VR következő változata, amely kapcsán sokáig úgy hittük, hogy még idén év végén boltokba kerülhet. Egy új szivárgás szerint erre nem fog sor kerülni.

Múlt héten teljes valójában bemutatta a Sony a PlayStation VR új változatát, aminek a megjelenési dátuma ugyan még mindig ismeretlen, de több helyről is úgy lehetett hallani, hogy a Sony még idén év végén, a karácsonyi szezonban szeretné majd boltokba küldeni a VR-szemüveget.

A korábban is megbízható PS VR-információkat szállító PS VR Without Parole YouTube-csatorna legújabb videójában (lent) viszont arról beszélnek, hogy csak 2023 első negyedévében jelenik meg a PlayStation VR2. A háttérben valószínűleg a még mindig akadozó ellátási láncok állhatnak: a Sony szeretné, ha előbb lenne elég potenciális vásárlója (vagyis PlayStation 5-tulajdonos), ráadásul az így nyert extra időt arra is fel tudják használni, hogy a PS VR2 gyártási kapacitását felpörgetik, és megfelelő méretű készlettel vágnak neki a globális premiernek.

Az viszont már biztos, hogy készül a Horizon VR-os mellékága, illetve azt pletykálják, hogy a Half-Life: Alyx is kaphat majd egy átiratot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...