Visszatér a Dungeon Siege... csak kicsit máshogy

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix nagy csinnadrattával harangozta be, hogy visszatér a Dungeon Siege-franchise, igaz, a rajongókat valószínűleg csalódással tölti majd el, hogy mindössze a The Sandbox nevű "videojátékos metaverzum" részeként.

Fogadjunk, hogy erre nem számítottatok! A Square Enix bejelentette, hogy visszahozza a 2011 óta pihenő Dungeon Siege-et, de csak a The Sandbox című "videojátékos metaverzum" kedvéért, amelyben a jövőben a Dungeon Siege ihlette tartalmakat is megtalálhatunk majd.

A The Sandbox egy kraftolós, játékkészítős "homokozó" voxeles grafikával, amely attól válik metaverzummá, hogy földeket és mindenféle kiegészítőt vásárolhatunk magunknak benne NFT-k formájában. Ahogy az a hasonló címeknél lenni szokott, az elkészült játékainkat (vagy inkább "játékélményeinket") monetizálhatjuk is akár.

A Square Enix, amely már korábban is jelezte, hogy pozitívan látja az NFT-k jövőjét, az együttműködés részeként felhúzza a játékban a Dungeon Siege Landet, ahol a játékosokra mindenféle szerepjátékos élmény vár, amelyek során kitanulhatják, hogyan készíthetnek maguk is Dungeon Siege-kalandokat. Ehhez a kiadó Dungeon Siege-karaktereket és -felszereléseket biztosít majd az alkotók számára.

Korábban egyébként a Ubisoft is összeállt a The Sandbox alkotóival, ők a Rabbids vérnyulait szabadították rá a játékra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...