Jól alakulnak az Uncharted-film globális bevételei

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Box Office Mojo adatai szerint az Uncharted-film globális bevételei elérték a 300 millió dollárt. Ezzel az eredménnyel Nathan Drake kalandjának filmes kitérője az összes Tomb Raider-filmet maga mögé utasította.

Az Uncharted-film bónuszjelenete már felvezette, hogy Nate és Sully kalandjai folytatódni fognak, de ha a Sony ránéz a bevételi adatokra, akkor biztosan nem kell sokat gondolkodnia azon, hogy azonnal megkezdje a második rész előgyártási munkálatait.

A Box Office Mojo adatai szerint ugyanis az Uncharted-film globálisan átlépte a 300 millió dolláros bevételt, amivel simán maga mögé utasította a témáját tekintve hasonló Tomb Raider-mozikat. A 2001-ben bemutatott Lara Croft: Tomb Raider 274,7 millió dollárnál állt meg, a 2003-as Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője 160 millióval bukott óriásit, míg a 2018-ban mozikba küldött Tomb Raider-reboot 274,65 millió dollárig jutott.

A legsikeresebb játék alapján készült filmadaptáció címétől azért még kicsit messze van Nate és Sully kalandja. A sokat kritizált Warcraft-film ugyanis 439 millió dollárt ért el, de a Sonic, a sündisznó első része is előzi az egyelőre az Unchartedet a maga 319 milliójával.

4.
4.
crytek
#3: Van és megvan rá mindhárom mivel a sony ingyen osztogatta.. De én pcre akarom...
3.
3.
zoli12i
2.
2.
crytek
Uncsi 1-2-3 jöhetne inkább pcre...
1.
1.
Slik
en orulnek egy folytatasnak meg ha nem is volt igazan uncharted mert nagyon keves film van a temaban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...