Júliusban érkezhet PC-re az Uncharted 4-kollekció

  • Írta: szlav
  • 2022. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
Nathan Drake kalandjai még soha nem jutottak el olyan széles közönséghez, mint az elmúlt hetekben, de a kincsvadász hódítása még nem ért véget. Úgy tűnik, a nyár közepén érkezhet meg a PC-s táborhoz a Legacy of Thieves Collection.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection már január óta díszeleghet a PS5-ös játékosok polcán, de a Naughty Dog és az Iron Galaxy Studios még tartozik a PC-s kiadással. Eddig sem volt titok, hogy nemsokára az egeret és billentyűzetet preferáló játékosokhoz is megérkezik az Uncharted 4: A Thief's End és a The Lost Legacy felújított változatait felölelő pakk, a fejlesztők azonban továbbra sem jelölték meg a hivatalos megjelenési dátumot.

A szivárogtatók és adatbányászok azonban szüntelenül dolgoznak, így az sem kerülte el a figyelmüket, hogy a Steam API legutóbbi leakjével (via Techraptor) napvilágot látott számos játék steames premierdátuma. A listán feltűnő legtöbb cím megjelenése nyilvánvalóan nem több placeholder-információnál, az Uncharted-kollekció dátuma azonban egészen megbízhatónak tűnik, hiszen két forrás is egy irányba mutat. Miután a kiszivárgott listán július 15-ét jelölték meg a Legacy of Thieves Collection megjelenésére, a SteamDB adatai is felfedték, hogy a Naughty Dog és az Iron Galaxy ezt a napot jelölte meg a PC-s premierre.

13.
13.
Heldengeist
#12: Igen, sok. Le is írtam, mi az. Az Unchartedeket 1-2 ezerért dobálják az ember után Vaterán, ahhoz nem kell töretni a konzolt.
12.
12.
crytek
#11: Tört konzolnak aztán sok értelme van játékok nélkül...
11.
11.
Heldengeist
#9: Szerintem meg nem. Ha már konzolt vesz, akkor vegyen "töretlent", ha törtet vesz, azt vegye homebrew miatt, ne warez miatt.
10.
10.
_Rej
#9: pár éve az első részt pont így játszottam ki magyar felirattal..
9.
9.
crytek
#8: Szerintem ha már warezolni akar az ember jobban jár ha tört ps3at vesz szaréhugyé mintsem emulátorokkal szenvedjen
8.
8.
Heldengeist
#3: A PS3 már elég jól emulálható RCPS3-mal, a játékok kétharmada már normálisan végigjátszható, csak kell alá gép. Bár elvileg az Unchartedek még pont a problémás egyharmadban van.
7.
7.
Macifasz
#6: Ja oké...úgy már van esély rá igen, hogyha nem ia a megjelenés napjára, de pár nappal a megjelenés után elérhetővé teszik a PC-s változatokra is.
6.
6.
crytek
#5: Senki se mondta, hogy eredeti verzióban van psre. A tört géphez csináltak magyarításokat minden részhez. Azt kapja majd meg a pcs kiadás is (márha a fájlszerkezet engedi majd persze...)
5.
5.
Macifasz
#2: PS-en sincs magyar felirat ezen kiadáson (se a régi, eredeti kiadásokon), szóval kétlem, hogy PC-re úgy jelenne meg.
4.
4.
crytek
#3: Ez van.Ha kell az első 3 sajnos konzolt kell venni aki még nem tette meg.
3.
3.
_Rej
#2: Aztán? Úgy lenne a tuti, ha a Nathan Drake Collection is megjelenne... Gondolom nem a negyedik résszel érdemes kezdeni.
2.
2.
crytek
És pc-n már magyar nyelven lesz élvezhető mert remélhetőleg át lesz ültetve a magyarítás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...