Úgy néz ki, tényleg EA Sports FC lehet a FIFA-ból

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 26.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint az EA Sports tényleg elhatározta magát, és készen áll a FIFA-val való szakításra. Belsős források alapján azt is eldöntötték, hogy EA Sports Football Club néven folytatódhat a sorozat.

Az általában megbízható informátorokkal rendelkező Jeff Grubb a minap arról számolt be a Giant Bombra készült műsorában, hogy tudomása szerint megszületett a döntés az EA Sportsnál, és tényleg szakítani fognak a FIFA-val, ami azt jelenti többek között, hogy a focis sorozatukat is kénytelenek lesznek átnevezni.

Grubbnak megerősítették, hogy EA Sports Football Club, vagyis EA Sports FC néven futhat tovább a sorozat - ez onnan lehet ismerős, hogy az EA Sports már akkortájt levédette, amikor először felmerült, hogy ejtenék a FIFA-t.

A nagy kérdés az, hogy mikor történhet meg a tényleges váltás: habár korábban arról lehetett hallani, hogy a kiadó és a FIFA szerződése csak az idei világbajnokság után jár le (sőt az új rész mind a férfi, mind a női világbajnokságot adaptálja majd), Grubb szavai alapján úgy tűnik, hogy a cég bármikor készen áll az átnevezésre: "Készen állnak a továbblépésre, megvan a másik nevük, mostanra már egy trailert is kellett volna látnunk. Hamarosan hallani fogunk róla!" - mondta.

Az EA Sports és a FIFA csörtéjét egyébként egész jól dokumentálta az internet: a hírek szerint a jogdíjakon áll a bál, és a kiadónál már nagyban hangolják a munkatársakat a váltásra.

6.
6.
Dízel
#5: hát pedig ez lett volna az év biznisze. hol vannak ilyen videok?
Én meg ukran range rovereket lattam, gazdagok elmenekülhettek a harckötelezettség elöl, a szegények meg meghalnak.
5.
5.
Ooorky
#4: Főleg, mert most az állam fizet azért, hogy befogadd őket.

Volt pár napja egy videó youtube-on, hogy olaszban kik fogadták be a huszonéves ukrán csajokat... Hát durva volt na, nagy része 50+ perverz tata, meg volt egy igazi kocka incel aki úgy nézte a csajt, mint vmi sajtburgert, miközben szorongatta a kontrollert a kanapén. Mondjuk csajokat nem zavarta a dolog, heti 2 perc anált nekik lazán megér, hogy ukrán nyomorból nyugati jólétbe kerültek.
4.
4.
Dízel
#3: Sot, meg pinakat se lehet halaszni az utcan. Aki jon veled szembe az is a telefonjat nezi. A fizetos lanyok jobban megerik.
3.
3.
GAMEROD
Felőlem meg is szűnhet az egész. Videojátékokban sokkal jobban lekötött olyan foci amiben volt egy piros meg egy kék pixelcsapat aztán kész. Amióta a játékosok utolsó arcszőrzete is ki van dolgozva se nyújt nagyobb élményt. Ma már olyat nem is nagyon lát az ember, hogy kimennek a fiatalok délutánonként focizni akár az utcára, akár a környező pályára. Csend és hullaszag van mindenhol.
2.
2.
Jó lesz, jöhetnek a régi PES-es nevek.
Mehhi, C.Ranaldao, Banzena.
1.
1.
xanatos0911
Az igénytelenségén már nem ront jobban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...