Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.

A Horizon: Forbidden West minden bizonnyal nem az utolsó alkalom volt, amikor Aloyt irányítva megmenthettük a világot. Az Oops Leaks ugyanis arról számolt be a Twitter-oldalán, hogy a Guerrilla Games csapata több fronton is szeretné kibővíteni majd a játék univerzumát.

Ezek közül a VR-os mellékágat, a PlayStation VR2-re megerősített Call of the Mountaint már ismerjük, de nem áll meg itt a stúdió. Állítólag készül a Horizon-sorozat harmadik felvonása, valamint egy multiplayerre koncentráló mellékág is, ami akár a Forbidden West kiegészítőjeként is megjelenhet. A szivárogtatók szerint a Monster Hunter World-szerű élményre érdemes majd felkészülnünk.

16.
16.
TrishtanAG
#15: Mondjuk, ha nem csak belenéztél volna, akkor láttad volna, hogy van benne némi felfedeznivaló :).
Szintekkel több benne a tartalom, mint az első részben és élvezetesebben is van előadva.
15.
15.
Fata Morgana
#5: Nem vagytok egyedül, az első részt ingyen adta a Sony, elvoltam vele nem rossz játék, de nem nagy durranás a második rész már nem érdekel mert, konkrétan a végére meguntam az első részt is.

Belenéztem a második részbe, de engem csak a grafikával megvenni nem tudnak.

PL. Elden Ring sehol nincs grafikailag a HFW-hez de tartalmilag és szavatosságban köröket ver reá 306óra és még mindig nem végeztem sőt találok olyan helyeket ahol még nem is jártam.
14.
14.
KopyAti
#13: Na meg, hogy egy remek magyarítást kapott, mindent is elolvasok.
13.
13.
KopyAti
Hát kinek mi. 40+ óránál tartok a HFW-ben, de nekem eddig nagyon tetszik. Ps5 ön nyomom, de nagyobb bugba én spec nem futottam bele.
11.
11.
JohnSpartan
#10: Már jó múltkor is volt róla szó hogy izlèsek ès pofonok! Èn sem fogom betenni már egy percet sem szerintem a HZD-t, pedig ingyen vágták hozzám PS pluszal... Az új is teljesen hidegen hagy hiába az eszmèletlen graf meg a hatalmas világ. Ez van...
10.
10.
Windrider
#5: A mellékküldetések tényleg egyszerűek, de számomra a játék világa és a fősztori még mindig áll-leejtős. Nem nagyon értem azokat, akik így "10 óra után" leteszik, bár azt aláírom, hogy a Zero dawn-hoz hasonlóan ez is kicsit lassabban indul be.
A játékmenet-béli fejlesztések viszont nagyon jók, a grafika pedig eszméletlen. Én PS4 pro-n eddig semmilyen buggal, random beakadással nem találkoztam, ráadásul relative gyorsan betölt.
9.
9.
Venator
8.
8.
crytek
#1: Még előbb ki kell futtatni... "ps now" és esetleg ps+al is... aztán jöhet a pc-s 3-4 év múlva.

Lassan jön majd az Uncharted is így kell valami bejelentés mi lesz a következő mert eddig hírbe sincs más az uncharted utánra. Pletykákkal a dunát lehet rekeszteni.... tippem hogy a Las of Us 100% hogy jön majd pcre...érzésre az első mert abból jön egy remake is...

7.
7.
TrishtanAG
#5: A 2. rész az elmúlt évek legtartalmasabb és legváltozatosabb openworld játéka, aminek a történetmesélése is durván szinteket lépett az elsőhöz képest, a küldetések színvonaláról nem is beszélve. És pont nem a grafikája a csábereje a Ps5-ön jelentkező technikai problémáknak köszönhetően.
6.
6.
DarkCrash
#3: Én nem mertem elolvasni nehogy megidézzek valami démont
5.
5.
dcba
#2: En sem ertettem soha a hype-ot a Horizon korul, valoban szep, de en kb 10 ora utan leraktam, a masodikra mar ra sem nezek.

A Returnalt az en is szivesen forszirozom, az nagyon ott volt, vagy a God of War, Bloodbourne jonak nez ki, de ahhoz csirke vagyok szerintem.

En sajnalom, hogy emiatt kiirtjak a Killzone-t, mert habar a ps4-es nem lett valami jo, de a masodik, a harmadik es a vitas azok nagyon kiraly lettek es ugy kene egy storys FPS mint egy falat kenyer.
4.
4.
Venator
#3: Köszönöm:)neked mi a velemenyed?
3.
3.
Kamukaze
#2: Végig olvastam a kommentedet. Sikerült :) Nekem valami egészen más fájt..
2.
2.
Venator
annyira hidegen hagy ez a cim hogy az mar fáj,tipukus csodaszep de jatekmenetben faék egyszerü sony cim inkább csinálnák az új killzonet
nalam a leg gyengebb sony cim akkor mar inkab a days gonera vagy returnalra vagy bloodbor cimekre kocentrálnának
1.
1.
Fooxfire
iparkodjanak a PC portal inkább
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...