Nyáron landol az Outriders első fizetős kiegészítője

  • Írta: gorien
  • 2022. április 21.
  • Letöltés
Link másolása
A People Can Fly looter-shootere idén nyáron megkapja első fizetős kiegészítőjét. A Worldslayerben az Outriders világának új arcát ismerhetjük meg: sosem látott ellenfelek ellen küzdhetünk vadonatúj felszerelésekkel.

A People Can Fly és a Square Enix a tavaly New Horizon frissítés bemutatásakor rántotta le a leplet az Outriders első fizetős kiegészítőjéről, a Worldslayerről is, igaz, egy rövidke kedvcsinálón kívül sokat akkor még nem kaptunk. Ma a fejlesztők leültek, hogy megejtsék a hivatalos bemutatót, és leleplezzék a megjelenési dátumot is, ami június 30-ra esik.

A játék történetétől különálló kampányban egy új ellenféllel, Ereshkigallal kell felvennünk a harcot, aki sosem látott erőt ural. Vadonatúj területekre látogatunk, új fegyvereket forgathatunk, és Apocalypse osztályú felszereléseket is szerezhetünk. Bevezetik az új Ascension fejlődési rendszert, Trial of Tarya Gratar néven pedig új endgame-játékmódot kapunk.

A Worldslayer kiegészítő régi és új játékosoknak egyaránt szól: a veteránok gond nélkül indulhatnak neki a DLC sztorijának, míg egy új karaktert könnyűszerrel a harmincadik szintre ugrathatunk, hogy azonnal az új tartalmakhoz férjünk – ez persze nem zár el minket az alapjáték nyújtotta izgalmaktól sem, pusztán nagyobb szinten nézhetünk szembe a veszélyeivel.

Az Outriders játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. Habár a looter-shooter a Game Passben is megtalálható, jelenlegi információink szerint a kiegészítő ott nem jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...