Frissítve: Felsorakoznak a PlayStation Plus májusi játékai

  • Írta: szlav
  • 2022. április 27.
  • Pletyka
Link másolása
Kár is lenne meglepődnünk rajta: ebben a hónapban is idő előtt leleplezték a PlayStation Plus következő ajándékait. Ha minden igaz, májusban focisták, sírrablók vagy vikingek lehetünk.

Április vége felé araszolva újra eljött az idő, hogy megtudjuk, milyen játékokat vághatunk zsebre a PlayStation Plus-előfizetésünk mellé májusban, de ahogy azt az elmúlt hónapokban megszokhattuk, ezúttal sem a hivatalos források leplezték le elsőként az ajándékokat. Ismét a Dealabs szivárogtatója, billbil-kun fedte fel a hármas listát, melynek leginkább a futballrajongók fognak örülni.

A leak szerint az EA sikersorozatának legutóbbi darabja, a FIFA 22 vezeti a sort, melyet a Norsfell vikinges ARPG-túlélőjátéka, a Tribes of Midgard követ. A harmadik címünk a Curse of the Dead Gods lesz, amely a roguelike-játékok kedvelőinek lehet a legújabb kedvence. Ismét hangsúlyozzuk: egyelőre csupán szivárgásokról van szó, ha azonban a Sony hivatalosan is felfedi a PS Plus akciós címeit, mi is frissítjük a hírünket.

Update! Hivatalos a fenti lista, az új ajándékok május 3-án érkeznek.

16.
16.
csete1
#6: A Sony nem fog e-mailt írni neked minden hónapban hogy: Drága sanyikatarzan! Melyik játékot óhajtod ingyen megszerezni?

3 teljesen más kategóriájú játékot tesznek be, amivel lefedik a játékosok 20-30%-át mondjuk. A következő hónapban 3 más kategóriát, amivel megint lefednek 30%-ot. Nem tudnak minden hónapban mindenkinek megfelelni. :)
15.
15.
DarkLord
Szerintem korrekt pakk! Mondjuk a FIFA annyira érdekel, hogy a legutolsó rész a FIFA14 volt, amit megvettem és évente 1-2 meccs erejéig toltam, ha olyan haver jött át, aki focis és nem kosaras egyed :D (amúgy sok helyről hallottam, hogy a FIFA 14 az egyik legjobb a sorozatban ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, mert azóta egy résszel sem játszottam :D)

A másik kettő játék meg elég korrekt, mégha nem is nagy címek! Mondjuk az látható, hogy az alap ps plus kb. így fog kinézni, hogy kisebb indie címek lesznek és esetleg dobnak 1-2 nagyobb címet egy év alatt. Még azt mondom ígyis megéri akciósan 12-13 ezer forintért a sima ps plus.
14.
14.
r3dman
Csak multizok és mindíg ugyanazzal az egy játékkal úgyhogy nekem elég a sima ps plussz.Nem érdekelnek a free gamek.
12.
12.
JohnSpartan
#11: Nah mondjuk azt èn sem vágtam hogy ha lejár az előfizu akkor nem tudom használni már azokat amiket betettem library-ba! Szerencsère nonstop elő vagyok fizetve rá mert sokat szoktam multizni spanokkal így mondhatom hogy forever! :)
11.
11.
sanyikatarzan
#7: Neem, nem keverem :D Ha soha többet nem fizetsz elő rá, akkor tied marad igen, csak megjelenik a lakat és nem tudsz vele játszani. Tehát aktív előfizetés kell a játékhoz. És való igaz, hogy PS NOW és Gamepass is tele van trágyával, de ha csak 1 hónapot fizetek elő, az bőven megéri azt, hogy kikölcsönzök egy nekem tetsző játékot.

10.
10.
Ooorky
#9: Én is így emlékszem.
9.
9.
crytek
#7: Jól írta , örökre a tieid de csakis akkor ha van élő előfizetésed mivel nélküle csak egy disz a libaryban mert nem tudod játszani őket. Én pl ezért imádom a live goldot mert ha szőkővénte is de xbox 360-as jó cím néha kerül bele ami fullosan olyan mintha megvetted volna nem előfizetéshez kötöttek :)
7.
7.
JohnSpartan
#6: Szerintem kevered a game passt az alap ps plus-al vagy nem tudom! :)

Amit a PS plus előfizetès alatt ingyen beteszek a library-ba azt ha soha többet nem fizetek elő rá akkor is már az enyèm marad, nem úgy mint a PS now-nál hogy előfizetsz rá ès használhatod addig míg fizetsz + mindig változik a kínálat, azt baszhatod ha kiveszik azt amivel játszol èpp. Nah meg a PS now-ban is van sok szar is amit el sem fogsz indítani...

De ahogy mondod! Mások vagyunk! Nekem ez èri meg, neked az! Ennyi!
6.
6.
sanyikatarzan
#5: Mások vagyunk. Nekem nem érték az, hogy van 200 cím a library-mbe, amiből 180 betonszar és csak a helyet fogja :)

És azokkal is csak addig tudsz játszani míg fizetsz.
5.
5.
JohnSpartan
#2: Van! Engem alapból nem nagyon èrdekel ez a game pass ès a ps plust is csak azèrt perkálom ki hogy tudjak online játszani. Ha ez lesz a felhozatal akkor egyik sem èrdekel de, attól mèg + ban kapom meg "örökre" nem ugy mint majd a passban lesz ès azèrt èvente 5 olyan címet simán hozzám vágnak ami èrdekel is! Szóval èn maradok a szokásos kiszerelès mellett.
2.
2.
sanyikatarzan
Szokásos szar. Van még olyan palimadár aki ezt fizeti?
1.
1.
crytek
Érződik a "game pass" effektus. Bődület gyenge megint
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...