Sifu - ilyen tartalmak érkeznek idén

  • Írta: gorien
  • 2022. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
A Sloclap bemutatta, milyen tartalmi frissítésekkel készül az idei évre. Négy hullámban érkeznek majd az újdonságok, amelyek között jelmezeket, játékmenet-módosítókat és választható nehézségi szinteket is találunk.

A Sloclap februárban jelentette meg a kungfufilmekből merítő Sifut, amely egy hónap alatt egymillió példányban talált gazdára. A fejlesztők még bőven terveznek tartalmakat a játékhoz, és tegnap le is rántották a leplet az ingyenes frissítések roadmapjéről, amely tanúsága szerint négy hullámban érkeznek majd. Az első május 3-án válik elérhetővé a dobozos példányokkal együtt.

A tavaszi újdonságok között találjuk a választható nehézségi szinteket, amelyekből három (Student, Disciple, Master) is lesz – a Sloclap eredetileg azon az állásponton volt, hogy a játék lényege a tanulás, ezért nem kell választható nehézség, ám kiderült, hogy a játékosok viszonylag kis része jutott csak el az utolsó pályáig, ezért a stúdió meggondolta magát. Az új szintek közül a Disciple fedi a jelenlegi játékélményt.

Nyáron tovább bővül kungfumesterünk ruhatára, de játékmenet-módosítókat is kapunk, hogy testre szabhassuk a kihívásokat, míg ősszel ezek sora tovább bővül és a visszajátszások szerkesztésére is implementálnak egy eszközt. Télen pedig egy vadonatúj játékmódot várhatunk.

A Sifu PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön játszható.

1.
1.
dcba
Ma kaptam emailt, hogy uton van az enyem, de varom mar, Februar ota varom ezt a napot, hogy jojjon lemezen :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...