Úgy tűnik, hamarosan a Game Passben landol a Battlefield 2042

  • Írta: szlav
  • 2022. április 30.
  • Pletyka
Link másolása
Az EA Playnek köszönhetően tudhattuk, hogy előbb-utóbb eljön ez a nap, úgy tűnik azonban, hogy a vártnál jóval korábban csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához a Battlefield 2042. A lövöldét a FIFA 22 kísérheti.

A PC Game Pass és az Xbox Game Pass Ultimate tagjai már megszokhatták, hogy előbb-utóbb hozzájuk is eljutnak az Electronic Arts legnagyobb címei, hiszen az előfizetés magába foglalja az EA Play játékait is. Szinte garantált volt tehát, hogy idővel a Battlefield 2042 is csatlakozik a kínálathoz, az átfutási idő azonban ezúttal jóval rövidebb lehet a megszokottnál. Nem titok, hogy a hatalmas csatákat ígérő lövölde minden tekintetben a várakozások alatt teljesített (erről tanúskodik a hanyatló játékosszám is), így nem is olyan meglepő, ha az EA valóban megnyitja a játékot a nagyobb közönség előtt is.

A fentiekről a lengyel XGP.pl szerkesztői számoltak be először, miután észrevették, hogy a Microsoft Store-ban máris feltűnt a játék profilján a Game Pass pecsétje. Habár az EA Play (és ezáltal a Game Pass) eddig is kínált egy tízórás próbaverziót az előfizetőknek, a Game Pass-logó feltűnése minden bizonnyal arra utal, hogy hamarosan, akár a jövő hónap elején elérhetővé válik ilyen módon a teljes játék is.

Úton a FIFA 22 is

Készülhetnek a futballrajongók is, ugyanis hasonló jelek utalnak a FIFA 22 érkezésére. A tavaly szeptemberben piacra dobott sportjáték esetében lassan időszerű volt az EA Playhez való csatlakozás, így ebben az esetben kevésbé meglepő, hogy a játék profilján szintén feltűnt a Game Pass pecsétje.

4.
4.
Chdz
VaktöltényField 2042.. Még GP-ben sem fognak vele, szerintem.. :D
3.
3.
crytek
#2: Azt csak a "net" pletykálta mert alig játszanak vele és max úgy tudnának "életet" vinni bele
2.
2.
r3dman
Eddig nem úgy volt,hogy minden platformra free to play lesz?
1.
1.
crytek
Na akkor végre megtekinthetjük majd miért is fos ez a fos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...