Warframe - idén sem marad el a TennoCon

  • Írta: szlav
  • 2022. május 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Pontos dátumot kapott az idei TennoCon, a Warframe évente visszatérő konferenciája. A biztonság érdekében a Digital Extremes csapata nem tervez élő rendezvényt, izgalmas bejelentésekből azonban ezúttal sem lesz hiány.

Nem panaszkodhattak az elmúlt fél évben a Warframe játékosai, hiszen a The New War hatalmas, sztoriközpontú kiegészítője rengeteg tartalommal látta el a cybernindzsákat. A Digital Extremes csapata azonban ezek után sem húzza be a fékeket - a fejlesztők számos izgalmas újdonság leleplezésével készülnek az idén visszatérő TennoCon napjára.

A stúdió bejelentette, hogy július 16-án kerül megrendezésre az idei nagy dzsembori. Élő műsorra sajnos ezúttal sem készülhetnek a játék legnagyobb rajongói, de ezt némileg kárpótolják majd a játékon belül futó különleges eventek, az ajándékzápor, no meg a YouTube-on és Twitchen közvetített bemutatók. Habár a csapat érthető okokból nem lőtte el egyelőre, hogy milyen bejelentésekre számíthatunk, arra gyakorlatilag mérget vehetünk, hogy a soron következő nagy tartalmi kiegészítő és egy-két újabb Frame is itt lát majd először napvilágot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...