Több mint 13 millió példánynál jár az Elden Ring

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 11.
  • Biznisz
Link másolása
Úgy tűnik, a soulslike-ok hírhedt nehézsége ellenére is sokan voltak azok, akik befizettek a From Software legutóbbi játékára, az Elden Ringre.

A legutóbbi üzleti jelentése alkalmával pontosította a Bandai Namco az Elden Ring eredményeit: míg márciusi közepén arról számoltunk be, hogy megvan a 12 millió példány, a kiadó a minap jelezte, hogy március végéig - vagyis a következő két hétben - újabb 1,4 millió kópiát sikerült hozzácsapniuk az eddigi számokhoz, így a végeredmény 13,4 millió darabra rúg.

A pontosság kedvéért érdemes hangsúlyozni, a fenti szám a márciusi végi állapotot tükrözi, vagyis az azóta eltelt másfél hónapban bőven történhetett változás. Ezenkívül nem árt tudni, hogy az eredmény nem a tényleges eladásokat, hanem csak a boltoknak leszállított példányokat tükrözi - igaz, ettől nem állhat messze az eladott kópiák mennyisége sem.

Az Elden Ring egyébként már az első jelek alapján is sikerre volt ítélve: a kritikusoknál is jól szerepelt, és az eladási toplistákon is nagyot ment.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...