Februárban vagy márciusban jöhet a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása

  • Írta: gorien
  • 2022. május 17.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre csak szállingóznak a pletykák a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásával kapcsolatban. Míg a hivatalos bejelentést várjuk, hogy végre eldőljön, mi igaz ezekből, addig egy újabb értesülés már a megjelenés hónapját is tudni véli.

Nagyjából két hónapja jött először a pletyka, ami miatt tűkön ülve várhatjuk a május 26-án kezdődő Star Wars Celebrationt: állítólag az Electronic Arts és a Respawn Entertainment akkor fogja bemutatni a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását. A szóbeszédek és értesülések azóta is szállingóznak, a legtöbbjükért pedig Jeff Grubb, a VentureBeat szerkesztője felelős.

Tőle tudjuk, hogy a folytatás PC mellett kizárólag újgenerációs konzolokra készül, és ő szellőztette meg a lehetséges címét is, ami Star Wars Jedi: Survivor lehet. Grubb Twitteren árulta el azt is, hogy az Electronic Arts már kinézte a megjelenés negyedévét a játék számára. A jelenlegi pénzügyi év utolsó, 2023 januárja és márciusa közötti negyede a cél – Grubb szerint ennél is pontosabban a február vagy a március az esélyes.

Grubb forrásai szerint egyébként négy játékot tervez arra a negyedévre az EA: egy nagyobb IP-t (ez lehet a Star Wars Jedi), egy remake-et, egy partnerségben készülő címet és egy sportjátékot.

8.
8.
crytek
#6: A listád kb only single game. Abban az időben nem voltak ilyen csinálunk egy játékot és 60 évig csak skinezzük meg battle passozzuk..Ez a single örület elhalt sajnos.Minden más lett , nagyon más.

Splinti anno elég sűrűn jelent meg...most meg epekedhetünk hogy sok év útán a remake sikeres lesz és végre újra futószalagon jöhetnek majd..feltéve ha ubi nem kurja el.

Dead Space is elhalt és most se egy új rész jön hanem az első rész ami nagy siker volt kap egy remake-et..ott is a sorozat a 3.ra már erősen lejtmenetbe kapcsolt

GTA 5 azt hagyjuk az még 70 év múlva is toppon lesz :)

Batman is öntötték a jó részeket az most csináltak belőle egy 4 fős coop lószart amibe nem is lesz batman...pedig UE5-el mi brutálság lenne már egy überdarkos gotham
7.
7.
dcba
#4: Azert tenyleg durva 10 evvel ezelott mennyi minosegibb jatekokat kaptunk es milyen erdekes, hogy azok a jatek nem is nagyon igenyeltek patcheket, keszen voltak kiadva, max aprosagok voltak frissitve, vagy a multi kapott patcheket, ma meg berakod a lemezt es napi szinten akar a konzol raderoszakolni tobb szaz gigabyte updatet, allandoan aradnak ezek a rohadt patchek.

Amugy valoban felreolvastam a kommented, bocsi :)
6.
6.
Marcus88
#5: Az hogy vissza esett a AAA játékok száma az nem az én hibám!
Az én igényeimet azok elégítik ki,indi meg múltis címek nem érdekeltek az elmúlt 20-25 évben sem még is elvoltam,de a jelenleg kevés ilyen játék jelenik meg.
Még az a szerencse ez a három márciusi játék mind open world és jobban el lehet velük ütni az időt.
5.
5.
crytek
#4: Maximum számodra. Szarásig jelennek meg játékok. Az hogy te nem játszol ezekből semmivel az nem a piac hibája..
4.
4.
Marcus88
#3: Én nem azt mondtam,hogy félkészen adják ki,ha nem,hogy ez az év is marha gyengének néz ki összességben!Tehát kevés a játék!!!
Most ha így vissza gondolok anno pl. 2013-ra,csak januártól májusig több AAA játék jött ki mint a mostani években.Persze ha külön bontjuk őket évekre.
Akkor volt egy Devil May Cry,Tomb Raider,Crisis 3,Dead Space 3,Gears of War Judgement,Bioshock Infinite,Metro Last Light és még csak májusnál tartok.
Év vége:Splinter Cell – Blacklist,Lost Planet 3,Rayman Legends,Grand Theft Autó V,Batman Arkham Origins,Assassins Ceed IV – Black Flag,Call of Duty – Ghosts,Watch Dogs

És még hagytam is ki jó párat.
3.
3.
dcba
#1: Inkabb csusszanak a jatekok minthogy felkesz szemetek jojjenek ki amiket hetekig kell utana patchelni, igy is ugy jonnek ki amugy, de ha nem csusznanak, akkor lehet kapnank egy fomenut meg sok sok igeretet.

Engem vegkepp elszomorit, hogy mennyire mindennapos lett az, hogy a jatekokat kihanyjak ilyen olyan allapotban, fizesd ki a 70 dollart, es majd idovel rendebhozzuk neked. Inkabb akkor csusszon 1 evet, de polirozzak ki azt a jatekot, erdekes, hogy egy God of War, GTA5, Red Dead Redemption ki tud jonni csodalatos allapotban amik azert massziv jatekok voltak, a sokszor meg linearis 6-8 ora alatt kitolhato single jatekokat meg hetekig patchelgetnek, mert megtehetik, mert az emberek total elfogadtak, hogy megvesznek valamit aztan majd jon a patch.

#2 Szeretnem megkerdezni, hogy most panaszkodsz vagy orulsz? :D :D
2.
2.
crytek
Vicces hogy egyre több helyre is lehet majd várni.. Anno csak volt a "várom.. bundleba" Ma meg már minden játszik: Game pass , ps+, bundle, amazon prime... mindegy csak fizetne ne kelljen :)
1.
1.
Marcus88
A múlt évben arról beszélgettünk,hogy milyen bitang erős lesz 2022,aztán ott tartunk,hogy volt egy március és a többi szinte nulla.
Most meg már minden 2023-ban érkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...