Egyre valószínűbb, hogy karácsonykor érkezik a The Last of Us remake

  • Írta: szlav
  • 2022. május 19.
  • Pletyka
Link másolása
Mára szinte nyílt titok, hogy a Naughty Dog műhelyében már javában készül a The Last of Us PlayStation 5-re szánt remake-je. Egyre több ipari bennfentes állítja azt, hogy a játék még idén megjelenhet.

Habár a hivatalos bejelentésre továbbra is várunk, a PlayStation 5-re szánt The Last of Us remake érkezését már több mint egy teljes éve lebuktatták a szivárogtatók. Jason Schreier, Tom Henderson és a VGC belső forrásai már korábban is elhintették, hogy a Sony és a Naughty Dog már az idei ünnepi szezonban piacra kívánja dobni a posztapokaliptikus játék újrázását, ezt a híresztelést pedig most megerősítette egy újabb szavahihető ipari bennfentes.

Jeff Grubb, a VentureBeat írója a Kinda Funny Gamescast vendégeként mesélt a remake alakulásáról. A rendszerint megbízható infókat szolgáltató úriember elárulta, hogy ő is számos forrásból hallotta az év végi megjelenést, így igen biztos benne, hogy a karácsonyt megelőző időszakban újra lecsap a cordyceps vírus. Érdemes észben tartani, hogy a hírek ezúttal egy alapos remake-ről szólnak, így valószínű, hogy az új verzió és a korábbi kiadások közti ugrás jóval nagyobb lesz, mint az eredeti PlayStation 3-as cím és a PS4-es remaster között.

33.
33.
Chdz
#31: Itt egy élő példa, én! Semmi pénzért nem vennék konzolt, only csak PC-n játszok. Más alternatívát nem tudok magamra elképzelni. Eljátszok egy konzolon is, de sosem fog úgy kézre állni, mint egy egér. Valakinek meg, csak az kell, hogy legyen 165 CM-es TV, hagy szóljon. Van ilyen ember, ezt jól látod. Nem hiszem, hogy csak én lennék így a világban, szerintem rajtam kivül is rohadt sok ember van így, ezzel semmi baj nincs. Ott van spanom, neki is kanapé, joy kell, mert kényelmesebb számára. Az igények eltérőek, ezért is lépett a Sony is a PC irányába, osztottak, szoroztak, és meglátták, hogy van benne pontenciál nem is kevés.
32.
32.
PS4jacksony
#31: Ok csak olyan dolgokkal érvelsz amik visszafelé is pont ugyan úgy igazak vagyis mindenkinek igaza van :)
31.
31.
crytek
#30: Nem vagyok kutató csak szimplán nem vagyok vak. Bárki láthatja hogy a pc-re kiadott ps cuccok szépen fogynak több milliós db számban. És igen ezek az emberek képesek várni és ha nem adják ki őket pc-re képesek skippelni a fenébe ezeket a címeket.

Nem gondolom hanem tudom hogy vannak olyan emberek...A kényszer nagy úr. Ha én utálom az epicet örökre utálni fogom változzon az bárhogy.. más a konzollal van így. És mint írtam ellenpéldák lehetnek,de nem piacmeghatározóak.

Én most "konzol" játékos lettem de csak kényszerből mivel nincs elérhető áron VGA és szabadidőmben sose csináltam mást csak játszottam. Azaz nem tudnék meglenni game nélkül így muszáj volt. Sokan így voltak mint én de ők pl szartak a konzolra és vettek a rendes ár felett 200kval drágább vga-t inkább..hát én kösz nem fogok. Most már csak 100k-ra vagyunk a "rendes" áraktól (rtx 3070et figyelgetem) de én 5kval se vagyok hajlandó többet fizetni...
30.
30.
PS4jacksony
#26: Crytek te mindíg "több millió ,, ember nevében beszélsz csak nem közvélemény kutató vagy ? A hardverpiac jelenleg is folyamatos változásokon -soha nem látott változásokon megy keresztül így az igények is változnak nem beszélve az ÁR/ érték arányról ! Igazából lószart sem számít ki ,és min tolja a játékot de tagadhatatlan tény ,hogy ma PC-én játszani eszeveszettül drága mulatság de akinek ez kell ,ezt fogja venni ! Akinek pedig az mint nekem,hogy leülök a 165 col elé nyomok egy PLAY gombot és játszom a PS5 ön az FPS számolgatást meghagyva a PC tábornak az meg úgy is a konzolnál marad ... Ja és gondolod van olyan pc-és aki ma beéri egy Low full HD minőséggel ....Nem hinném :)
29.
29.
Neo1989
Hát most megfognak kövezni, de nekem pl a Last of Us (1) egyáltalán nem tetszett. Többel nem is játszottam, köszi.
Nekem nagyon unalmas volt. És láttam videot, hogy más is annak tartotta.
Hát ízlések....
28.
28.
DarkCrash
Úgy látom az ND kövi IP projectje csúszni fog. Így logikus lépés az első újrázása. Mert arról nagyon nagy a csönd.
27.
27.
Macifasz
#26: Ez viszont elég szomorú. :-(
26.
26.
crytek
#25: Hidd el sokan inkább lowon játszanak minthogy ps-t vagy xboxot vegyenek
"Nem tudom miért lettél most pc gamer evangelista. Korábban mint ha ez nem így lett volna." Senki se lett ilyen. Ezt megint te találod ki.
Azt mantrázzátok mindenki konzolt vesz mert szar (drága) a pc.. ez kurvára nincs így..Ha így volna egy db ps cím meg ms cím soha nem jött volna pc-re..

És bármennyire hihetetlen de sokan megveszik még a túlárazott szarokat is pc-re (VGA) hiába kerül csak a vga annyiba mint egy ps5 + xbox series x együtt..mégsem konzolt vesz mert leszarja azt.
25.
25.
nemfontos
#24: :D
Szóval játszhatsz vacakul irgalmatlan drágán... hát erről beszéltem. Egy normális világban 100 000 ft -ért nem egy 6500 xt -t, vagy 1650 -et kapnál. De most nem a normális piaci viszonyok vannak. Majd ha lesz megint értelmes hardware értelmes áron, akkor mások lesznek az erőviszonyok. A konzol többi előnye viszont akkor is áll. Egy vga áráért megkapod a gépet, és aztán MINDENNEL tudsz játszani amit megkívánsz. (a spéci pc -s címek kivételével, de azok elmennek gagyi vga -n is)
Nem tudom miért lettél most pc gamer evangelista. Korábban mint ha ez nem így lett volna.

Egyébként mondom neked... nagyszerű dolog a pc. Irgalmatlan sok dologra használom nap mint nap a munkától a szórakozásig. De ha valamikor, hát most aztán tényleg nagyon kevés érv szól amellett, hogy játékgépként tekintsünk rá.
24.
24.
crytek
#23: Na és? Aki játszani akar megoldja..full hd is létezik meg medium grafika
23.
23.
Macifasz
#22: Nem csak 3090-el lehet ez igaz, viszont az is biztos, hogy te egy 1070-el nem fogod tudni elérni ugyan azt a látványt és teljesítményt, amit egy PS5-ön alapból megkapsz. ;-) Nekem 2070-em van, ami jelenleg még épp elég az 1440p-s full grafikás gaming-re (RT OFF társaságában természetesen), de 3-4 év múlva már nem lesz az. Tehát ha teszem azt a GoW Ragnarök 3 év múlva teszi tiszteletét PC-n, akkor én azzal, 1440p-ben már nagyon sok kompromisszummal tudnék csak játszani. Ellenben PS5-ön semmi kompromisszumot nem kell majd kötnöm.
22.
22.
crytek
#21: Te is hogy a pc nem tegnap termett. Akinek van már ezer éves 1080-a vagy 1070-e máig vígan elvan az ezer éves konfigjával...Tudod pc-n játszani nem csak rtx 3090-el lehet..
Nem is kell venni... game pass + most már nemsokára ps plus hoz se kell konzol csak egy kontroller és ps és xbox gamet is tolhatsz pcn
21.
21.
nemfontos
#17: Elfelejted azt az aprócska tényt, hogy jelenleg utcahosszal a legdrágább opció pc -n játszani.
Azon kívül, senki nem mondta hogy egy két játékért kell egy másik gépet venni. Nekem van rajta pár száz darab, amivel játszhatok ha akarok.
Megszerettem azt az egyszerűséget amit a konzol nyújt. Nem kell beállítani semmit, nem kell a hardware igénnyel foglalkozni. Hatalmas tv -n játszhatok. A gyártó szépen belövi hogy minek pontosan hogy kell kinézni hogy rendesen menjen. Elindítom, játszok.
Valakinek számít ez, valakinek nem.
19.
19.
dcba
#17: En annyiban valoban tamogatlak, hogy vannak emberek akik szimplan ugy allnak a konzolhoz, hogy nem is opcio. Tesom pl PC-s, eszebe sem jutna konzolon jatszani, neki az eger billentyu mukodik, a controllertol rosszul van es hiaba probalta nem jott be neki.

Anno pont a last of us miatt kapott tolem egy PS3at, de a jatek feleig sem jutott el, mert utalta az egeszet es a vege az volt, hogy odaadtuk a PSt es a jatekokat 2 gyereknek.
17.
17.
crytek
#16: Igen mert a pc-s arról híres (az a pc-s aki az epic store-t is rühelli utálja megveti lenézi meg a többi fost pedig az nem másik platform) hogy 1-2 játékért vesz egy teljesen másik gépet majd bajlodik annak eladásával... Ébresztő.
Több millió ember pont leszarja a konzolt látszik is a pc-s ps címek eladásán is..

Az hogy vannak kivételek az semmit nem jelent mert az mindig mindig mindenben van. De ez nem piacmeghatározó szám.
16.
16.
PS4jacksony
#6: Mert megengedheti magának PL. . . . És nem akar éveket várni mire megjelenik pc re a Part 2 pl ma már egész baráti áron hozzá lehet jutni egy PS4 hoz
15.
15.
nemfontos
#11: Én semmi ilyet nem mondtam. Nekem is van "erős" pc -m, de 90% -ban munkára használom, és nem vagyok hajlandó 8 - 10x -es áron vga -t venni, mert minek. A "közép szar" vga árából megvan a konzol.
Meg manapság már ha játszani akarok, akkor igazából nagyon kevés energiát vagyok hajlandó belefektetni abba, hogy rendesen működjön. Konzolon tényleg csak és kizárólag az a dolgom, hogy elindítom, és megy. Lehet hogy azért mert öregszem, vagy csak belefáradtam, nem tudom. De inkább arról van szó, hogy jelentősen kevesebbet játszom mint annó, és az így a jó a hatalmas tv előtt, két gombnyomás, és jöhet a nioh. Nyilván minden másra ott a pc. Meg sem lennék nélküle, annyira sok dologhoz kell. De a játék az már nincs ezek között.
Más emberek máshogy gondolkodnak. És hogy miért ps? Egyszerűen azért, mert ezen van több olyan játék, ami nekem kell. Ha xbox -on lenne, akkor azt vettem volna.
14.
14.
Macifasz
#6: Én személy szerint azért, mert nem 3-4-5 éves késéssel akarok játszani egy általam nagyon várt PS exluzív játékkal, hanem day one. De ez nálam ilyen egyéni szoc probléma. :D Valamint az is egy szempont, hogy a PS5-öm 3-4-5 év múlva is döccenőmentesen fogja vinni a játékokat 60FPS/RT társaságában, míg a jelenlegi PC-m már biztos, hogy nem. Sőt. Az RT-t már most be kell áldoznom, ha full grafikán akarok játszani 1440p-ben.
13.
13.
Heldengeist
#12: Használtan vásárolt konzol és játékok pontosan annyira támogatják az MS-t, mintha teljesen kihagynád. Az ő szempontjukból 'legális' kalózkodás. Ezért akarják konzolon is kipusztítani a lemezes játékokat. Egyébként meg a Sony is pontosan ugyanakkora fasz.
11.
11.
crytek
#8: Akinek van erős gépe mondhatod a drága vga-t.. ő megvárja pc-re ha nem adják ki oda sose tolja ez ilyen egyszerű. A ps játékok nem a föld szent gráljai amit szerinted minden be akar szerezni ha így lenne nem szaros 2-4-5-6-10-20 milliós dbszámban fogynának csak a exklúk..
10.
10.
Heldengeist
#9: Mondjuk ha már türelemjáték, akkor szerintem meg lehet tenni, hogy a generáció végén/után be lehet pótolni, ami érdekel. Alap Xbone és PS4 már van 40 körül, néha pár játékot is adnak mellé. Kipörgeted, ami érdekel, aztán beszerzési áron tovább adod. Ha már erre adod a fejed, úgysem fogsz megállni 2-3 játéknál. Én is így voltam a PS3-mal (csak aztán nem adtam el), aztán csak összekapkodtam egy kb. 20 (főleg) exkluzívból álló dobozos játékkönyvtárat.
9.
9.
dcba
#5: Ez olyan egy hulyeseg, ha valaki mondjuk 2-3 jatekkal akar csak PS-en jatszani minek vegyen meg egy konzolt? En pl akkor sem vennek soha Xboxot ha a Mortal Kombat, Doom, Prince of Perisa szentharomsag (amiket a legjobban szeretek) csak Xbox-ra jonnenek ki. Van PS-em, meg PC-m, de Xboxo-t en tuti nem fogok soha venni, mert szamomra egy unszimpatikus konzol, viszont pl imadnam ha mondjuk a Gears of War collection jonne PS5-re es ha kijonne akkor azt tuti megvennem, de Xboxot nem vennek emiatt, inkabb akkor jatszom massal es szerintem sokan igy vannak vele, hogy van 2-3 jatek ami kene nekik, de emiatt nem fognak megvenni egy rendszert, 3 hetig jatszani rajta aztan vagy el tudjak adni, vagy ott marad fogni a port.

#7 Mint jatek valoban nem korszakalkoto, de mint megirt karakterek es jatekbeli tortenet, szerintem a legjobb. En altalaban szeretek szoszolni a jatekokkal es minel tobb dolgot megkeresni, de a Last of Us 2-ben a feletol mar nem foglalkoztam ezzel, mert leragtam a 10 kormom, hogy mi lesz ennek az egesznek a vege es haladtam inkabb a story-val es hat nem csalodtam. Szenzacios volt a tortenet, ja es megvalami, a Last of Us volt az elso jatek ahol a zombik nem voltak nevetsegesek, hanem igenis fenyegetest jelentett akar egy zombi is, pl a Clickerek akik azonnal vegeznek veled, nem csak idetlenul hadonasznak es lepofoznak mint az osszes masik zombis jatekban.

Azt a 7/10-et en tulzasnak erzem, de persze ez a te szemelyes velemenyed es tiszteletben tartom :)
8.
8.
nemfontos
#6: Mondjuk azért mert 140 ropi egy gagyi vga. A ps -t megkapom 2 -ért, és utána az összes megjelenő játékból választhatok, akkor maikor akarok. Engem nem érdekel hogy "majdvalamikoregyszerleszpcre". Várjon rá aki szereti a várakozást. Kényelmes, problémamentes. Ezért van a konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...