Négynapos pihenőre megy az eFootball

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 23.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan kezdetét veszi az eFootball második szezonja, a Konami azonban négy napra leállítja a játék szervereit, amíg ő a háttérben munkálkodik. Addig csak a gyorsmeccsek lesznek elérhetőek.

Emlékezetesre sikerült a Pro Evolution Soccer-sorozat örökségére építő, formabontó focis játéknak szánt eFootball rajtja, de nem épp a pozitív értelemben. A Konami azóta több javítást is kiadott a címhez, sőt jókora késéssel ugyan, de az 1.0-s verziót is elérhetővé tette belőle, a fejlesztés pedig folytatódik tovább.

Hamarosan véget ér az eFootball első szezonja, amelyet június 16-án követ a második, a játékosoknak azonban nem árt tudniuk, hogy az átállást egy hosszabb előkészületi fázis előzi meg a Konami részéről. Ez azt jelenti, hogy május 30-án leállnak a játék szerverei karbantartás miatt, és csak június 2-án bőgnek fel újra - addig mindössze offline gyorsmeccseket játszhatunk a gép vagy egy barátunk ellen, limitált csapatfelhozatal mellett. (A gyorsmeccsekhez ezzel együtt kapunk egy kezdő nehézségi szintet, valamint tízpercesre is belőhetjük a játékidőt.)

A jó hír az, hogy a leállás végére elérhetővé válik az eFootball 1.10-es frissítése, amely egyebek mellett optimalizálja a szerverek terhelését, és lehetővé teszi az adatmegosztást a konzolos és a mobilos változatok között. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...