2021 legrosszabb játékai a Metacritic szerint

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 19.
  • Hír
Link másolása
A Metacriticen található kritikák összesítése alapján az oldal összeállította azon játékok listáját, amelyek az idei esztendő legpocsékabb címe díjáért küzdöttek meg. Ha követtétek az idei történéseket, akkor nem lepődtök meg az első helyezetten.

A Metacritic a kritikusok értékelései alapján összeállította az idei évben megjelent játékok sorrendjét. A legjobb átlagpontszámmal nem meglepő módon a Disco Elysium: The Final Cut végzett az élen, míg a dobogó második fokára a The House in Fata Morgana - Dreams of the Revenants Edition, a legalsóra pedig a Tetris Effect: Connected fért fel.

Ami viszont az év végi összegzéseknél mindig izgalmasabb, hogy ki zárt a lista utolsó helyein. Nagy meglepetés nem történt, a Konami-féle eFootball-botrány nem maradt következmények nélküli, és nem csak a rajongók, de a kritikusok is darabjaira szedték a játékot. Az átlagpontszám mindössze 25 lett ennél a játéknál. A második legrosszabb cím, a Balan Wonderland lett, míg a bronzérmen a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood és a Taxi Chaos kettőse osztozhatott.

7.
7.
Extol
Werewolfot tervezem beszerezni.Újat nem mutat, viszont nem sok olyan játék van amiben farkasemberek lehetünk
5.
5.
patka21991
Én csak azt tudom elképzelni, hogy szándékosan akarták földbe állítani…
4.
4.
gucho
El sem tudom képzelni, hogy mit akartak ezzel a Pes-el... Sajnálom, hogy ennyire elb@$7ták.
3.
3.
crytek
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood pedig egész jó lett. Bőven többet érdemel figyelem tekintetében.

eFotballal egyetértek .Ez van amikor egy jónak mondható szériát tönkrekúr a cég pénzéhessége..és mi ezektől várunk új sileng hillt pff
2.
2.
FrankBlack
#1: +1 A Generation Zero-val hasonlóképp voltam. Elvették a kedvem a kritikák, aztán a Steam-en ingyen hétvége volt, és mivel Avalanche játék, amiket alapvetően szoktam szeretni tettem vele egy próbát. Hatalmas hangulata van, egész hétvégén toltam, és persze meg is vettem. Egy ideig én is alig birtam lerakni olyan hangulata van, és a gunplay nagyon jó.

A Rage 2 is ilyen volt. A negativ kritikák miatt nem adtam neki esélyt sem, aztán GamePass-ban próbáltam, és olyan élvezetes a gunplay hogy azóta is fönt van, és rendszeresen előveszem egy kis lövöldözésre.

Sokszor meg amiket felmagasztalnak nekem akkora csalódás tud lenni, hogy borzalom...

1.
1.
godach
Persze az ember elolvassa a véleményt, kritikát de igazából rájöttem, hogy magasról tehetek rá.
Itt ez a Generation Zero amit úgy lehúztak mint az állat, mégis akkora hangulata van, mint a Terminator Resistance-nak, amit szintén húztak.
Ha nincs a Gamepass, akkor tuti ki se próbálom a kritikák miatt, így viszont ha véletlen kiveszik míg nem unom meg, akkor tuti megveszem. Még lehet, hogy így is, egy kis támogatás miatt. Egyszerűen nem tudom lerakni és az már jó részemről, ha valamivel azért játszok mert akarok vele, nem azért mert van szabadidő amit el kell ütni valamivel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...