Készen áll a teljes megjelenésre az eFootball

  • Írta: gorien
  • 2022. április 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A free-to-play eFootball lehangoló rajtja után több mint fél évvel a Konami úgy látja, eljött az ideje a teljes megjelenésnek. A rajongói visszajelzések alapján sok változtatást eszközöltek, és még egy új játékmód is belefér az 1.0-s verzióba.

A Konami tavaly úgy döntött, a Pro Evolution Soccer-sorozatot lecseréli az ingyenesen játszható eFootballra. A kiadó már előre szólt, hogy a játék első megjelenő változata csak demónyi lesz, ám végül nem csak a tartalmával volt gond: a rajt olyan katasztrofális sikeredett, hogy a Konami is kénytelen volt elnézést kérni a játékosoktól.

Az azóta eltelt időben szakadatlanul dolgoztak a focis játékon, és a Konami tegnap úgy ítélte meg, ideje a teljes megjelenésnek – ez ráadásul nincs is olyan messze, hiszen április 14-ét tűzték ki a premier napjának. A fejlesztők ígérik, hogy meghallgatták a jogosan felháborodott rajongók panaszait, és azok mentén számos változtatást és javítást eszközöltek az eFootballon.

Javítottak a védekezés kezelésén és a passzolás mechanikáján, illetve mindkét tevékenységhez kapunk új, intuitívabb parancsokat is. Erősítették az online kapcsolatot, új beállításokat kapunk a meccstaktikához, és egy új, Dream Team című játékmódot is kapunk. Ezt korábban Creative Team néven készítette a Konami, de a névvel együtt az eredeti ötlet számos elemét megváltoztatta - bár részletekbe a bejegyzésben nem bocsátkozik.

Az eFootball PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Xbox Series X/S-en lesz elérhető. A mobilos változat megjelenése tovább csúszik, amiért a Konami újfent elnézést kér.

2.
2.
Dízel
Attól még hogy ingyenes attól még nem lesz jó, sőt. Amugy is lesznek benne mikrotranzakciók szóval visszajön a játék ára. Mar, ha sikeres lesz.
1.
1.
Oistrakh01
Ha a gyep kinézetén nem javítottak, azonnal törlöm is le...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...