Ezt tudja PlayStation 5-ön a Hogwarts Legacy

  • Írta: gorien
  • 2022. május 24.
  • Videó
A Warner ígéretei szerint idén mi is betehetjük a lábunkat a Roxfortba varázslótanoncként. A PlayStation Blog legújabb bejegyzéséből azt tudhattuk meg, mire lesz képes a játék a Sony újgenerációs konzolján.

Az Avalanche Software és a Warner Bros. két évvel ezelőtt rántotta le a leplet a Hogwarts Legacyról, ráadásul nagyon elkötelezettek, hogy idén már tényleg meg is jelenjen a játék. Ennek megelőlegezéseként saját State of Playt is kapott a roxforti kaland, amely kapcsán azt is leszögezték, hogy nem lesz benne mikrotranzakció.

A legújabb videó, illetve PlayStation Blog-bejegyzés azt hivatott megmutatni, miként szuperál majd a varázsvilág a PlayStation 5-ön. A felfokozott játékélmény egyik pillérét a DualSense kontroller adaptív ravaszai adják, hiszen minden varázslat sajátos érzést kelt majd az ujjainkban – a ravaszokat persze bájitalfőzéshez vagy seprűlovagláshoz is használjuk.

A Tempest 3D AudioTechnek hála a világ legapróbb rezdüléseit is meghallhatjuk majd, legyen szó egy hippogriff szárnyának suhogásáról vagy a varázslatok sercegéséről, míg a kontroller fényei a választott házunk színeiben ragyoghatnak. A konzol SSD-jének hála töltőképernyőkkel egyáltalán nem kell törődnünk, a 4K-s grafikát pedig kétféle grafikai beállítással is élvezhetjük.

A Hogwarts Legacy PS5-ön kívül PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is megjelenik az év végén, az ünnepi időszakban.

31.
31.
pécégémer
Amúgy én várom a játékot.
30.
30.
delphijos
#27: Akkor GÓL. Nyomjad azon. Problem solved. Ami meg esetleg nincs box-on azt hagyd ki. De ott játszhatsz orrvérzésig.
29.
29.
honest guy
#28: Dehogy játszik 8 órát étlen-szomjan-hugyozás nélkül. Nincs élete és az a szórkozása, hogy itt trollkodik. Hisztis picsa...
28.
28.
xanatos0911
#27: És most erre mit mondjunk? Felkínáltak neked többen is többféle alternatívát arra, hogy miként javíthatnál ezen a problémádon. Ezt egyébként úgy hívják, hogy segítségadás, jószándék, etc… nem tudom tudod-e mit jelentenek ezek, esetleg hallottál-e már róluk?

37 éves vagy ember. Harminchét! Eközben itt sírsz, hogy te nem tudsz hétvégén 14 órás PS session-öket nyomni az “okádék Sony” miatt, mert szemen köpéssel ér fel a 8 órás akksi a kontrollerben. HÁT AKKOR OLDD MEG BAZKI! Szerezz nagyobb kapacitású akksit… szerezz akksi bővítőt, szerezz hosszabb USB-C kábelt, húzd közelebb azt a k*rva széket vagy TV-t vagy add el a PS-t. Határ a csillagos ég, azt csinálsz amit csak akarsz, de ha úgy döntesz, hogy nem csinálsz semmit sem, csak tovább görnyedezel és panaszkodsz, akkor azt a négy fal között tedd, lehetőleg magadban. Azt már meg sem merem említeni, hogy mondjuk menj ki néha a természetbe 8 óra gaming után, mert értelemszerűen az ördögtől való lenne.

Súlyosan kétlem, hogy te azért éled ezt az életet, mert egy tudatos egyéniség vagy aki ésszel költ és nem követ trendeket. Egyre inkább azt látom, hogy egy olyan emberről van szó személyedben, akinek ha nem a spórolásról van szó akkor zéró alkalmazkodó késsége, zéró problémamegoldó késsége és zéró hajlandósága van, mert mindenre van valami kifogásod. Felnőtt vagy? Elvileg igen. Akkor oldd meg a problémád.
27.
27.
crytek
#26: Xbox kontrollerbe is akksit teszek mégis 3-4x annyit tudok vele játszani= alapból ótvar a sony akkuja.. Bárhogy tekerheted a mondandódat attól ez a fos nem fog többet bírni
26.
26.
delphijos
#25: De. Az "okádék a Sony" azért mert aksi van a kontrollerben, és nem tudsz 8 óránál tovább wireless egyhuzamban játszani az szimpla hiszti.
25.
25.
crytek
#23: Tényeket közlök, a hiszti nem itt kezdődik
24.
24.
Jarl Balgruuf
Filthy casuals, wired master race.
23.
23.
delphijos
#18: “ezért okádék a sony”

Mint írtam, már az Elite 2-ben is beépített aksi van, pedig az nem egy olcsó cucc. De persze nyugodtan hisztizhetsz itt tovább hogy milyen szar hogy reggel 8-tól este 10-ig nem tudsz folyamatosan játszani mert nem bírja…..
22.
22.
crytek
#21: Csakis annyira amennyire te is teszed ,kicsit se jobban
21.
21.
mephi
#20: Nehéz lehet így élni. Ennyire egyszerűen, ennyire bezárkózva, lehet nem tévedtem sokat azzal a barlang dologgal...
De mindegy is, írogasd a dolgaid, ne nézz körbe a világban, csak írj, és ne foglalkozz semmivel. Nyomd fullba, ahogy azt kell...
20.
20.
crytek
#19: Nem dogmák.Ha egyszer ennyiért láttam ..most nem fogok 97 helyet felkeresni amiatt ami nem is érdekel. 1500-ért biztos nincsen az a lényeg ,annyit még kiadnék egy 3000-esért ami talán bírna is értelmes időket.
19.
19.
mephi
#18: Ismét csak írsz és írsz és semminek nem nézel utána.
"Mindenki tudja mik vannak hozzá csak amig a szaros 1500as is 5-6K"
Hát nem annyi, de nem fogom megtanítani neked, hogy miképpen működik az internet. Használj kábelt, puffogtasd a dogmáid, full értelmetlen bármit is írni neked, mert kinyilatkoztatsz olyan dolgokat, ami nem is úgy vannak. De ez már nem az első alkalom.
18.
18.
crytek
#16: Nem kell segíteni mert nem vagyok debil.
Mindenki tudja mik vannak hozzá csak amig a szaros 1500as is 5-6K akkor gondolom a 3000es amit említettél még több (ilyen én nem is találtam hogy megtudjam az árát)
Nos ezért okádék a sony mert xboxhoz filléres sokatbíró akármilyen tölthető elemet belerakhatsz
17.
17.
xanatos0911
#16: +1

However… az pénzbe kerül és itt meg is bukik a dolog.
16.
16.
mephi
Akkor segítek, mert látom a troll megint csak a barlangjából kiabál kifelé, és szokás szerint hülyeséget.
A DualSense-be is lehet aksit cserélni, nem agysebészet. A gyári 1560mAh-ás aksit simán lehet 3000-4000mAh aksira cserélni, ami simán hozza a dupla üzemidőt.
A Google keresőbe írd be a DualSense, akkumulátor és csere szavakat, és már meg is vagy. Szerintem 100 cikk/videó simán jön találatnak, üdvözöllek 2022-ben!

Jah tudom, most az lesz a kifogás, hogy nem akarsz 10 percet a szereléssel tölteni. Nos ez már nem az én bajom...
15.
15.
xanatos0911
#14: Húzd közelebb a széket, bakker. Görnyedezel helyette :D De valóban, meg egy hosszabb kábel beszerzése is egyszerűbb lenne ennél, de hat ha neked jobb inkább gornyedezni, akkor tedd azt.
14.
14.
crytek
#11: Ha elhiszed ha nem. Én csak a szabadnapjaimon játszom. Reggel 8tól este 10 ig eközben max délbe kajálok meg inni kelek fel. Ezt boxal meg tudom csinálni kb 3 napig psnél sose birta "egy napot se" És amig az xbox kontrollerbe kb 30 sec az az akkus elemek cseréje addig ps5öt zsinorra kell tenni ami által már görnyedni kell a székbe pl hogy odaérjen a kábel. És nem nem fogok se hosszabb kábelt venni se másik konrollert emiatt. Szarozni egyszerűbb, mert az is.
13.
13.
TrishtanAG
#12: Mondjuk, ha valaki 8 óra játék után nem tud várni a kb. 2 órás töltésre, az már eléggé durva függés.
12.
12.
Marcus88
#11: A játékfüggőkre nem gondolt a sony ez van.
11.
11.
mnmn1
#7: mitől kevés a 8 óra? Többet játszol annál egyszerre? Nem ugye? Akkor simán bedugod egy menet után és kész
10.
10.
Pathfinder
A külcsínytől egyébként nem raktam le a sérót. Nem néz ki rosszul, de olyan meh' kategória.
9.
9.
delphijos
#7: Nekem a box kontroller kényelmesebb ( amúgy meglepő módon az Elite 2-ben már ott is beépített aksi van ) de ne mondja már nekem senki hogy 8 óra nem elég játszani. Ha meg végzel a játékkal, nem mindegy hogy a polcra ( fiókba ) teszed vagy a töltőre ?
8.
8.
huster14
lehet nyugodtan savazni, de egyetértek crytek kollégával. számomra ds kontrolleren ezek az adaptív ravaszok hihetetlen pocsék és mű érzést keltenek, egy túlkomplikált hibafertő, általában eddig csak akadályozott a legtöbb játékban (pláne gt7ben). olyan mintha valami ragadós homokba nyomkodnám a ravaszt, zajos, ahol csak tudom kikapcsolom a bús p*csába.
7.
7.
crytek
#6: Ha neked a 8 óra jó az a te dolgod az moslék kevés.

És igen boxon elemet kell cserélni, viszont oda olyan akkusat rakok amekkorát akarok és nem holmi 8 órákat bír hanem 3-4x többet és sokkal olcsóbb mint egy plussz kontroller vagy egy másik akku pakk (fogalmam sincs mik vannak hozzájuk nem is érdekel mert a filléres akkus elemeknél nem jobbak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...