Homebody - horrorjátékot készít a Game Grumps

  • Írta: gorien
  • 2022. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Arin Hanson és Dan Avidan nevével fémjelzett Game Grumps ismét játékkészítésre adja a fejét. Ezúttal egy, a nyolcvanas évek slasherjeiből merítő pszichológiai horrort várhatunk.

A Game Grumpsot legtöbben valószínűleg a YouTube-ról ismerik, hiszen Arin Hanson és Dan Aviden (illetve kezdetben Jon Jafari is) már tíz éve gyárt videojátékos tartalmakat a videómegosztóra. 2017-ben azonban videojátékkészítésbe kezdtek: első játékuk a Dream Daddy című randiszimulátor volt, míg 2020-ban kiadóként karolták fel a Fantastic Passion oldalnézetes battle royale-ját, a Soviet Jump Game-et. 

Most újra fejlesztésbe kezdenek, ám az apurandizást a nyolcvanas évek slasherjeire váltják. A Homebody egy pszichológiai horrorjáték lesz, amelyben Emily bőrébe bújunk. A traumáktól szenvedő lány az egyetemi haverjaival ruccan ki egy elszigetelt házba, ám amikor hirtelen elmegy az áram, felbukkan egy rejtélyes gyilkos.

Nekünk fejtörők megoldásával, kapcsolatok teremtésével és döntések meghozatalával kell túlélnünk az éjszakát. Az ígéretek szerint a játékos tetteire reagáló mesterséges intelligenciának hála minden újrajátszáskor más élményt kapunk.

A Homebody PC-re és meg nem nevezett konzolokra fog megjelenni még az idén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...