Áttekintő előzetesen a The Quarry

  • Írta: gorien
  • 2022. május 26.
  • Videó
Link másolása
Az Until Dawn fejlesztőinek következő horrorjátéka fenyegetően közeledik felénk, a csapat épp ezért egy ötperces áttekintő előzetessel segít minket a felkészülésben.

A Supermassive Games két hónapja mutatta be következő horrorjátékát, a The Quarryt (ami nem része a The Dark Pictures-antológiának, más kiadótól érkezik), és heteken belül már be is léphetünk a Hackett’s Quarry nyáritáborba, hogy rejtélyes és véres borzalmak áldozataivá váljunk. Hogy mit kell tudni a játékról, azt a stúdió az alábbi videóban szedte össze.

A The Quarryban egyébként egy filmes mód is helyet kap azok kedvéért, akik inkább csak a történetet élveznék a játszható szegmensek nélkül, és a csapat korábbi játékaihoz hasonlóan ebben is lesz többjátékos lehetőség – ám kiderült, hogy erre egy kicsit még várnunk kell.

Míg a játék június 10-én már megjelenik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, addig a multiplayer mód csak július 8-án érkezik.

3.
3.
norbi27
#1: Pedig folyamatosan javulnak. A múltkori gameplayben, ami a játék elején mutatta a táborig a 3 karakter útját, szerintem korrekt volt a face animation, azt leszámítva, hogy a csaj nagyon tud csodálkozni :).
Jó lesz ez a game és a pangás miatt még sikeres is.

#2 Amiért a korábbiakba is. Segít, ha megnézed a videót ;).
2.
2.
Viktor_The_Best
Minek ebbe multiplayer?! Minek?!!!
1.
1.
Gábor36
Nagyon várom ezt a játékot. Remélhetőleg eléri az Until Dawn szintjét. Viszont a szereplők arca, mikor beszélgetnek... borzalmas. Annyira mű hatást keltenek nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...