SGF 2022: Futottak még az Xbox és a Bethesda műsorában

  • Írta: gorien
  • 2022. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox és a Bethesda közös virtuális rendezvényének legnagyobb dobásairól már megemlékeztünk külön cikkekben, itt pedig összeszedjük, amit eddig kihagytunk – melyek java egyből megy a Game Passbe is megjelenéskor.

As Dusk Falls (PC, Xbox Series X/S)

A Sonyból és a Quantic Dreamből váltak ki azok a fejlesztők, akik a Interior/Night neve alatt fejlesztik az As Dusk Fallst, amit interaktív drámaként címkéznek. Egyedül vagy akár hét baráttal együtt vehetjük kezünkbe két család sorsát. Július 19-én jelenik meg.

Cocoon (Xbox One, Xbox Series X/S)

A Limbo és az Inside vezető tervezője áll a Cocoon mögött, amelyben egy aranyos molyemberként irányítva eredünk egy kozmikus rejtély nyomába, miközben ki-be járkálunk különböző világokból.

Ereban: Shadow Legacy (PC)

A Baby Robot Games első játékában egy morálisan szürke világ megmentésére indulunk Ayanával, aki egy elfeledett faj utolsó képviselője. Árnyékmágiát, fejlett technikát és jól időzített öléseket is bevethetünk, hogy végiglopózzunk a pályákon.

Fallout 76 (PC, PlayStation 4, Xbox One)

Appalachia határain túlra vezet a Fallout 76 következő kiegészítője. Az Expeditions: The Pittben új szövetségesek, kihívások és jutalmak várnak, amelyeknek szeptemberben kezdhetünk neki.

Gunfire Reborn (mobil, PC, PlayStation 4, Xbox Series X/S)

Októberben érkezik az Xbox Series X/S-re és az Xbox Game Passbe a DY Games akciódús, roguelite-lövöldéje. A gépfegyveres állatkák fölött egyedül, de akár négyen is átvehetjük az irányítást, hogy meghódítsuk a procedurálisan generált pályákat.

Ravenlok (Xbox One, Xbox Series X/S)

Az Echo Generation alkotói a következő játékukban egy gondokkal küszködő mesekirályságba kalauzolnak minket, ahol egy fiatal lányra hárul a feladat, hogy teljesítsen egy rettenetes jóslatot. 2023-ban jelenik meg. 

Sea of Thieves (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Július 21-én a hetedik évad is behajózik a Sea of Thievesbe, a Rare pedig dalban mondja el, hogy mit várhatunk tőle. Kalózkapitánnyá avanzsálhatunk az új szezonnal, ami dekorálható magánkabinnal felszerelt, elnevezhető és testre szabható hajókat is jelent.

The Elder Scrolls Online (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X/S)

PC-n már elrajtolt a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítője, s bár a konzolosoknak június 21-ig kell várniuk rá, addig vigasztalódhatnak egy új előzetessel, ami sorba veszi, milyen küldetések várnak ránk a Systres-szigetcsoportban.

The Last Case of Benedict Fox (PC, Xbox Series X/S)

Benedict Fox világa a hidegvérű gyilkosságoké, sötét rejtélyeké és titkos szektáké – az önjelölt detektív ráadásul nemcsak képletesen küzd a démonaival. Túlvilági társának köszönhetően hozzáférhet a nemrég elhunytak emlékeihez, de félő, hogy ez a hatalom előbb-utóbb őt magát is elemészti. 2023 tavaszán érkezik. 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...