A kétmillió játékos is megvan a V Risingnak

  • Írta: gorien
  • 2022. június 18.
  • Korai verzió
Link másolása
A Stunlock Studios, úgy látszik, olyan piacra talált, ahol nagyon kiéhezett vevők vannak. Mióta megjelent a V Rising, egyre csak gyűjti a játékosokat, és már a kétmilliomodik vámpírt köszöntheti soraiban.

A V Rising egy izometrikus nézetű túlélőjáték, amelyben vámpírbőrbe bújva fosztogatunk, szívunk vért és igazgatunk birtokot, meg útközben néhány embert is igába hajtunk. A Stunlock Studios májusban engedte korai hozzáférésbe a játékot, a víziójukra pedig ugrottak az emberek: néhány nap alatt félmillióan fizettek be a vámpíros kalandra, egy hétre rá pedig az egymillió is megvolt.

Most, egy hónappal a start után, a fejlesztők már a kétmilliós létszámot jelenthetik. Rickard Frisegård, a Stunlock vezérigazgatója úgy érzi, ez annak a jele, hogy a jó úton haladnak, és „továbbra is azért küzdenek, hogy korszakalkotó túlélőélménnyel jutalmazzák a játékosaikat, és csillapítsák a vérszomjukat”.

Tegnapelőtt új patch is érkezett a V Risinghoz, amely lényegesebb új funkciót ugyan nem adott hozzá a vámpírosdihoz, de mi külön örülhetünk neki, hiszen azzal a magyar nyelv is választhatóvá vált a játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...