Csütörtökig ingyen játszható az Outriders

  • Írta: gorien
  • 2022. június 21.
  • Akció
Link másolása
Az Outriders még a hónapban megkapja első fizetős kiegészítőjét, épp ezért a People Can Fly nem bánná, ha kicsit megugrana a játékosszám. Ennek érdekében a Steamen csütörtökig ingyen nyüstölhető a looter-shooter.

A People Can Fly június 30-án útjára indítja az Outriders első fizetős DLC-jét, amelyben egy olyan ellenféllel kell szembenéznünk, amilyennel még nem volt dolgunk. A veszélyesnek ígérkező, ismeretlen hatalommal rendelkező Ereshkigal mellé természetesen várhatunk új területeket és felszereléseket is a looter-shooterbe.

Ha egészen eddig szemeztél volna a játékkal, esetleg korábban játszottál már vele, de rég nem néztél felé, akkor a fejlesztőcsapat épp téged szeretne megszólítani. Hogy akár az újoncok, akár a visszatérők belerázódhassanak a játék világába, június 23-án 19 óráig ingyen játszható az Outriders egésze a Steamen.

7.
7.
mephi
#3: A stílus maga az ember. - Comte de Buffon
6.
6.
Anti4730
#3: Ne zavarjon, hogy ennek a játéknak van története átvezeto videokkal s minden, és egyedul is vegigjatszhato haverok nelkul:)))
5.
5.
Jarl Balgruuf
Kipróbáltam anno ezt a retket, ritka jellegtelen és semmilyen, unalom az egész. A PCF inkább csináljon egy jó Painkillert, màr ha van ott még bárki az eredeti csapatból.
4.
4.
markoci555
3.
3.
crytek
#2: 3. A fejlesztők nem kaptak annyi pénzt, amennyit vártak volna ... szomorúság.

Szomorúság a nagy szart. Legalább legközelebb nem netes ótvart fejlesztenek hanem értelmes single játékot
2.
2.
mephi
Tudomásom szerint a következő a helyzet:
1. A játék bekerült a Gamepassba, sokan kipróbálták ... öröm és boldogság.
2. De az emberek többségének nem tetszett, nem hozott eleget a konyhára.
3. A fejlesztők nem kaptak annyi pénzt, amennyit vártak volna ... szomorúság.
4. Elkésztették ezt a most érkező első és egyben utolsó kiegészítőt, és ezzel vége a játéknak, már új projekt van tervben.

Nekem is tetszett az alapjáték, és idővel a kieget is meg fogom venni. A történetből annyi a tanulság, hogy ha valami bekerül a Gamepassba és arra azonnal ráugrik több millió játékos, attól az még nem garancia arra, hogy sikeres is lesz a játék. (Khm... Halo, hello.)
1.
1.
cobrausa24
Ó, kedves cikk író! Adja a Teremtő, hogy tényleg igaz ez a kijelentésed: "...megkapja első fizetős kiegészítőjét".
Fú, nagyon bírnám, ha lenne még hozzá kiegészítő a jövőben is, mert az alapjáték szerintem nagyon adja. Én PS5-ön játszok vele. A sztori, látvány, irányítás, gyűjtögetés, craftolás, hangok nagyon ott vannak (elsősorban a képességeké, bár a női karakterünk hangja az kissé fura), de a párbeszédek sem végre olyan suták, hanem próbál életszerű lenni a lehetőségekhez képest.
Átgondolt képességek vannak benne, a fegyverekből bár még 1-2 fajtát el tudtam volna képzelni és lehet azokat egyénire szabni és szintezni, de amúgy nagyon kafa játék lett, amire nem is értettem, hogy eleinte mi volt az a sok szomorúság a játékkal kapcsolatban, amit sok helyen láttam (lehet, hogy azóta kalapáltak rajta), de ez tényleg olyan játék, aki szereti a Division és a Destiny játékokat vagy azt a harcrendszert, akkor én csak bátorítom ennek kipróbálására, mert azért le tudja kötni a játékost alaposan.

Bár a stúdió által sem lett olyan sikere a játéknak, ahogy tervezték, de szerintem nem a játékkal van a gond, hanem valószínűleg az embereknek másra volt akkoriban igényük, amikor ez megjelent és valahogy ez a játék meg el lett felejtve menet közben. Aki meg sztoriorientált (én nem vagyok az), annak is javaslom, hogy nézzen rá a játékra, mert nem egy összecsapott és a semmiről beszélő sztori van benne, és szerintem egész érdekes alkotás lett.

Könyvet is kerestem már erről, de nem találtam, pedig nem szoktam ilyen akció vagy sci-fi könyveket vásárolni egyáltalán, de mondom ha ebből találok a neten, akkor én megveszem az tuti :D
Aki kipróbálná, annak kellemes játékot kívánok hozzá :)

Egy nagyon erős negatívum a játékkal kapcsolatban: nincs benne voice chat, pedig olykor nagyon jó volna akár kérdezni vagy taktikázni a többiekkel. Ezért viszont tényleg kár, hogy nincs benne. Nem is tudok másokkal kommunikálni rendesen, csak az emote-okat használni. A kiegészítőjében nem tudom, hogy lesz-e, de jó lenne, hogy ha belekerülne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...