A Valve felgyorsítja a Steam Deck-előjegyzések teljesítését

Link másolása
A nagyon nagy kereslet miatt a Steam Deck rendelőinek hónapokat kellett várniuk arra, hogy sorra kerüljenek. A Valve most igyekszik segíteni ezen.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, akár több mint fél évet kell várniuk azoknak, akik Steam Decket szeretnének maguknak. Nem csoda, hiszen óriási a kereslet a kis gépre, és a gyártási kapacitás is véges. Nemrégiben azonban jó hírrel szolgáltak a várakozóknak, ugyanis a végére értek a második negyedévben leadott előjegyzéseknek, és a mai nap kezdik meg a harmadik negyedéves rendelések teljesítését. Továbbá mostantól minden héten kétszer annyi egységet  fognak leszállítani a kézikonzolból, mint eddig, olvasható a Steam Deck hivatalos Twitter-oldalán.

Ugyan akadtak szoftveres gondok, valamint kompatibilitási gondok is a Steam Deckkel az induláskor, a Valve minden tőle telhetőt megtett azért, hogy orvosolja a problémákat. Számtalan frissítés érkezett azóta a gépre, melynek hála már kétezer játékot támogat, valamint a kezelőfelülete is felhasználóbarát lett. A megjelenéskor nagy port kavaró driftelő joystick-problémákat is sikerült már elhárítaniuk. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...