Elstartolt a Dying Light 2: Bloody Summer Event

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 1.
  • Letöltés
Link másolása
Izgalmas nyári eseménnyel készült a Techland a Dying Light 2-rajongóknak, mely a mai naptól elérhetővé válik mindenki számára.

Hiába csúszik pár hónapot a Dying Light 2 eredetileg júniusra tervezett első sztori DLC-je, a játékosok nem maradnak extra tartalom nélkül addig sem. A Techland egy szórakoztatónak ígérkező nyári eseménnyel várja a zombis játék kedvelőit, melynek keretében a végtagjaiktól kell megszabadítanunk az ellenségünket. Egy levágott végtag után egy Harper's Token üti a markunkat, 300 után egy Cutting Edge fejsze, valamint ha a játékosok együttesen elérik a 3 millió eltávolított testrészt, akkor megkapjuk a Nightrunner Outfitet.

Egyébként a Techland a Dying Light 2 befejezése után egy szerepjátékon fog dolgozni, addig viszont még számos ingyenes és fizetős tartalom válik elérhetővé a zombis játékhoz. Az első sztori DLC tervezett megjelenése idén szeptember. A Dying Light 2: Stay Human PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelent meg, illetve hamarosan Nintendo Switchre is ellátogat majd. Ha még nem tettétek, olvassátok el a tesztünket róla!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...