Újra megmutatta magát a Skull & Bones

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 7.
  • Videó
Link másolása
Hosszas várakozás után újra előkerült a Skull & Bones, a Ubisoft egy kiadós műsor keretei között mutatta be ismét a novemberben megjelenő kalózos játékot.

Lényegében minden pletyka és híresztelés beigazolódott az évek óta dugdosott Skull & Bones kapcsán. Ma este a Ubisoft egy hosszabb műsorban mutatta be újra a játékot, ezzel pedig jelezte, hogy a projekt hamarosan révbe ér, készen áll a megjelenésre.

A premier egészen pontos november 8-án várható PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en, ezenkívül a játék elérhető lesz a Google Stadia és az Amazon Luna kínálatában is. Számítógépen csak az Epic Games Store-ban és a Ubisoft Store-ban találjuk meg, a Steamen nem, Ubisoft+-előfizetőként pedig felár nélkül hozzáférünk majd. Támogatott lesz a cross-play, és a játékállásunk is megosztható a különféle platformok között.

A Skull & Bonesban egy feltörekvő kalózt alakítunk majd a kalózok aranykorában, a tizenhetedik század végén, aki egy kisebb hajóval kezdi meg a karrierjét, és ahogy egyre nagyobb hírnévre tesz szert, egyre méretesebb darabokkal bővítheti a flottáját. A testreszabható hajók különböző kasztokat, és így különböző játékstílusokat képviselnek, a készítők remélik is, hogy nem ragadunk le egy típusnál. Kalandjaink során megbízásokat vállalhatunk el az értékes jutalom reményében, sokszor pedig nekünk kell összegereblyéznünk az alapanyagokat, hogy kicraftolhassuk a fejlesztéseinket.

A Skull & Bones támogatja a kooperatív módot, ilyenkor két másik játékossal karöltve szelhetjük a habokat a tengeren, és PvP-ben is összecsaphatunk másokkal. A Ubisoft egyébként többéves támogatást tervez a megjelenés után, az extra tartalmak pedig ingyenesek lesznek.

Fentebb a fontosabb látnivalókat találjátok meg az esti műsorból, amit teljes egészében alább nézhettek vissza:

9.
9.
crytek
#8: Aki nagyon mániákus azokat az ilyen sose zavarta mindent megvesznek, aki meg képes várni azoknak szintén nem volt ugyanúgy gondjuk eddig se.

Cod egyszer úgyis game passos lesz és mivel a multi nem érdekel le fog kötni vagy kemény 4-5 óráig.. god of war meg ott lesz ps plusba... szóval jó vagyok és maradt is 40+ ezrem másra
8.
8.
norbi27
#5: Ez igaz, de a GoW elszívja a reflektorfényt, ezzel a figyelmet és a kattintásokat mind a cikkekről, mind a promóciós anyagokról. Ha nem forog közszájon egy multis game, az nem tesz túl jót neki.
Egy üres héten jobb lett volna.
Arról nem is beszélve, hogy 10 nappal előtte jön a multis nagyágyú, a CoD, amit - ha jól sikerült - nem unnak meg 10 nap alatt.
6.
6.
Macifasz
#5: Netes-multis hajós móka ide vagy oda, egy nappal az év egyik, hanem a legjobban várt címe előtt piacra dobni, 'rva nagy baromság. :D Mondjuk esélyes, hogy alapjáraton is csak eléggé mérsékelt lett volna rá az érdeklődés, de így még annyi se lesz, mint lehetett volna. Hiába nem lesz közvetlen riválisa a Ragnaröknek.
5.
5.
crytek
#4: Igen mert egy inkább netes hajós játék konkurenciája az only single kaszab jakab tps-nek... pff nagy koponya vagy..
4.
4.
Macifasz
November 8...egy nappal a GoW: Ragnarök előtt...tehát az Ubisoft nem akar túl sok pénzt keresni ezzel a játékkal. :D
3.
3.
Zuzmo
Hát ez se a Divisionre, de még a Sea of Thievesre sem hasonlít, annyit leszámítva, hogy kalózos. Ebben alapvetően a hajók irányításán lesz a hangsúly. Azt próbálták kibővíteni szárazföldön járkálással. Vagy lesz harc gyalogosan is? Olyat nem láttam.
A Sea of Thievesben egy darab hajót irányítotok többen. Itt mindenkinek saját hajója van. Ott csak kozmetikai cuccokra farmolhatsz, mindenki ugyanolyan "szinten" van fegyver, hajó stb. tekintetében egy teljes kezdő, és egy veterán is. Ebben meg arra farmolsz, hogy nagyobb hajód legyen, jobb fegyverekkel. Na, csicsázni tudod mindkettőben a ladikot.
A Sea of Thieves alapvetően sandbox élmény, azt csinálsz benne amit akarsz, ebben pedig még a harci zóna is ki van jelölve egy karikával.
1.
1.
honest guy
Ez így nekem egy kalózos The Divisionnek tűnik. Kiváncsian várom a teszteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...