Úgy tűnik, lemondhatunk a Red Dead Redemption 2 next-gen változatáról is

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 12.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint a Rockstar alaposan megnyirbálta a csőben lévő projektjeit, most kiderült, hogy nem készül el a Red Dead Redemption 2 next-gen változata sem.

Ismét szivárogtatott egyet a Rockstar-ügyekben mindig jól értesült Tez2, most éppen azt állítja, hogy a Red Dead Redemption 2 PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készült kiadására sem érdemes várnunk, annak a munkálatait ugyanis lelőtte a fejlesztőcég. Talán nem érdekel annyi embert, de a Rockstar Editor bővített változata sem készülhet el.

Ennél több részletet nem tudtunk meg az ügyben, így most is csak találgathatunk, hogy mi áll mindennek a hátterében - mindenesetre a jelek egy irányba mutatnak. Szintén Tez2 számolt be róla, hogy a GTA IV és a Red Dead Redemption remastere is parkolópályán végezte, amit végül a Kotaku saját forrásból is megerősített - a lap úgy tudja, a Rockstar szeretne a GTA VI-ra fókuszálni, valószínűleg ez a magyarázat a Red Dead Redemption 2 portjainak elkaszálására is.

A csapat egyébként azt hivatalosan is elismerte, hogy szeretne több időt fordítani a GTA következő részére, legalábbis erre hivatkozva hagyott fel a Red Dead Online támogatásával

20.
20.
crytek
Amúgy belegondolva 100% hogy nem ebben a formában láttuk utoljára a Red Dead 2-öt.
Bármibe fogadok hogy ps6 érában jön egy remastered vagy bármilyen nevű új verziója..
19.
19.
Merőkanál
#2: Főleg igaz ez olyan játékra ami még a mai napig is az egyik legszebb nyílt világú jatéknak számít .
18.
18.
Heldengeist
#15: Nem mond ellent semminek. Egyszerűen nem éri meg nekik lószart se csinálni a GTA Online-on kívül. A Valve sem adott ki semmit a DOTA 2 óta, csak foltozgatja azt, meg a CS:GO-t, meg ugye ott a Steam. Az Epic is elkaszálta az Unreal sorozatot, helyette pörgeti az Unreal Engine-t meg a Fortnite-ot (az EGS szerintem csak viszi a pénzt).

Egyszerűen nem fognak 3-5 több tízmilliós projektet futtatni, ha 1-2 is kitermeli ugyanazt a pénzt gyakorlatilag további ráfordítás nélkül. Ez nekik jó, nekünk nem.

Gyakorlatilag eljutottunk oda, hogy játékos semmel ezek nemrég előremutató példaként szolgáló cégek még rosszabbak, mint az Activision, ami azért legalább kitolja azt az évi egy új CoD részt.
17.
17.
xanatos0911
Azt kell, hogy mondjam a mostani viszonyokat elnézve én a Rockstart már el is felejtettem. RDR2-t megvettem, el is kezdtem aztán azóta sem sikerült befejezni. De ott a többi nagy is: CDPR-ban csalódtam, de egy jól sikerült TW4 és a két beígért CP DLC is javíthat ezen. Blizzardrol ne is beszéljünk, bár a Diablo 4-re meg kiváncsi leszek.

Eközben a Capcom igencsak feljött nálam a listán, csakúgy ahogy a FromSoftware is. Engem pl rohadtul nem érdekel, hogy ki mennyit kaszál egy játékkal (GTA5) ha az egyszerűen nem nekem való. Annyi cím van náluk, hogy azt gondolná az ember, hogy kreatív kasztrálást hajtottak végre az egész cégen, hiszen semmit sem adnak ki. És valószínűleg így is van, hiszen attól, hogy a GTA5 lassan 10 éve hozza a pénzt attól még lehetne a Rockstar mondjuk egy tiszteletre méltó cég, de hat itt mutatkozik meg hogy kik is ok valójában. Az rohadtul nem kifogás, hogy a GTA hoz annyi pénzt, hogy fölösleges megerőltetni magukat… és őszintén szólva egyáltalán nem is érdekel.
16.
16.
BockÚr
#6: Neked meg mi a bajod lol
15.
15.
crytek
#14: Nem éppen szar...a fostos GTA 5-el kerestek annyit mint más 5-6 nagyobb akár többszáz millát is elégető új projectel.. Hova erőlködjenek?

Mondjuk ennek részint ellentmond ha tele vannak fosva pénzzel miért lőnek le minden dolgot. Ez csak egy rosszat sejtet számomra.. jön egy ultimate nagy GTA 6 azt itt lesz velünk 15 évig megint :(
8.
8.
Heldengeist
#7: Már lassan 10 éve nem olyan már mint régen.
7.
7.
Viktor_The_Best
A GTA 6 legalabb elkeszul???! Ez a ceg se olyan mar mint regen volt ugy latom...
6.
6.
GAMEROD
#3: Gratulálok nekik. Soha ne is legyen nagyobb problémájuk.
5.
5.
LGHDTV+
#2: Elég lenne egy next gen patch, felhúznák 60 FPSre, meg mondjuk PS5ön 4Kra (One Xen alapból 4K volt ha jól emlékszem). Vagy ha ezt nem bírnák a konzolok akkor 1440p vagy 1800P 60FPS és 4k 30FPS mód is lehetne
3.
3.
crytek
#2: Lehet neked a 60fps felesleges de sok ember ölne érte...
2.
2.
GAMEROD
Felesleges pár éves játékokból nextgen változatot kiadni.
1.
1.
crytek
Na mivan ott is vannak pénzéhesek akik lopják a gta5 csillióit hogy nincs semmire zseton?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...