Valahol a Horizon: Forbidden West már most az év játéka

Link másolása
A Develop: Brighton konferencia tagjai szerint a Horizon: Forbidden West volt a legjobb idén, akik a szokásostól eltérően már nyáron bejelentik az aktuális év nyerteseit.

Habár még csak július van, a Develop: Brighton konferencia a szokásostól eltérően nem decemberben, hanem már nyáron bejelenti az aktuális évben díjazott játékok listáját. A legjobb játék díját pedig nem más, mint a Sony idei nagyágyúja, a Horizon: Forbidden West nyerte meg. A konferencia tagjai egyébként játékiparban dolgozó fejlesztők és művészek.

A fontosabb nyertesek még az alábbiak:

5.
5.
simi
ja tényleg, az a játék megjelent

legjobb narratíva Life is Strange? legjobb eredeti IP, deathloop? megkérdőjeleződik bennem a díj hitelessége
3.
3.
DarkLord
Szerintem, ha ilyen korán kihirdetik, akkor az Elden Ring verné, bár én még az eslő részét sem bírtam végigjátszani, pedig anno odaadták ps4-re ingyen, ami még ps plus-hoz sincs kötve, ha jól emlékszem. Így én valószínű ezt a részt is, majd pár év múlva megkapom ps plus-ba, akkor lesz meg kategóriás játék nálam. Lehet bennem a hiba, de nekem nem jött be az első rész, ezért sem fejeztem be.
2.
2.
Ganzer
#1: Egyetértek, baszott jó lett a Guardians, pedig amúgy sosem voltam oda a Marveles játékokért.
1.
1.
hedzsooo
Akkor mar inkabb pl. a Plague Tale folytatasa majd, csak hogy 1 cimet emlitsek hirtelen....

1ebkent meg egeszsegukre.


A Marvel's Guardians of the Galaxy-vel nem tettek nagyon rossz lora. Viszont sajnos az eladasai nem mentek allitolag tul jol, sajnos picit atsiklottak felette sokan mikor megjelent. Kar, en sajnlom, mert pedig kurta jo lett szerintem is. Valoszinuleg koszonhetoen az elotte kijott "zsenialis" masik marveles jateknak, az Avengersnek, sokan nem mertek aztan mar masik marveles jatekra befizetni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...