Frissítve: Új Mafia-játék készül, ingyenes az eredeti rész a Steamen

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ikonikus Mafia: The City of Lost Heaven huszadik évfordulója alkalmából két veterán fejlesztő mesélt a szériáról, és egy fantasztikus hírrel is szolgáltak a rajongóknak.

Idén augusztusban ünnepli a huszadik évfordulóját a méltán híres és ikonikus Mafia: The City of Lost Heaven. Ennek apropóján két veterán fejlesztővel, Roman Hladíkkal és Tomáš Hřebíčekkel készítettek interjút, akik a beszélgetés alatt számos érdekességeket osztottak meg a Mafia-széria alakulásáról, a fejlesztésről, illetve a játékokat övező óriási rajongótárborról. Érdemes elolvasni a cikket: talán a legérdekesebb válasz a legvégén található, a kérdés pedig arra irányult, hogy mire számíthatunk a Mafia-franchise jövőjével kapcsolatban.

A kérdésre a válasz így szólt: "Örömmel jelenthetem be, hogy elkezdtünk dolgozni egy új Mafia-projekten. Habár még pár évet várnunk kell ahhoz, hogy több részletet oszthassunk meg, mindazonáltal nagyon izgatottak vagyunk, hogy tovább dolgozhatunk ezen a szeretett sorozaton, és újabb történetekkel szolgálhatunk a játékosoknak." Korábban egyébként már pletykáltak róla, hogy a Hangar 13 dolgozik az új részen, ami egy Unreal Engine 5-tel hajtott előzményjáték lehet.

Bónuszként a 2K a hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy az első rész ingyenesen beszerezhető a Steamen szeptember 1-5. között.

Update! Emlékeztetőül: a Steamen mától ingyenes az eredeti Mafia, töltsétek, amíg lehet!

14.
14.
DarkLord
Egyébként össze lehetne rakni egy olyan ütős sztorit ilyen játékból...gondolom a készítők is nem kevés Mafia ihletésű dokumentumfilmet néztek végig mire valami összeáll nekik. Vagy kérjenek fel egy igazi Mafia tagot nem egy-kettő van fenn youtube-on, akik most blogolnak. Van köztük igazi Boss, verőlegény, underboss, hitman stb., ha annyira ütős sztorit akarnak csak szóljanak az egyik figurának. Én Michael Franzese-t bírom ő egy igazi boss volt és a stílusa a mai napig jó , látszik, hogy nagy játékos volt, mert nagyon ért az emberek nyelvén. Vagy Sammy the Bull története sem lenne rossz beleszőni Gotti-t. Szerintem ezek nagyot ütnének, ha játékban megcsinálnák...vagy csak egy fiktív sztorit nyomjanak ilyen emberek történeteiből valótlan személyekkel. A Kaszás története is ütne, de rengeteg jó Mafia cucc van én simán tudnék az összes eddig általam látott dokufilmből összegyúrni egy nagyon ütős játékot!
13.
13.
hedzsooo
Elso reszet nem sikerult tulszarnyalniuk de meg csak hasonlo szintet sem elerni a kesobbi reszekkel de azert kivancsian, + bizakodva varjuk.
Osszessegeben a 2. resze is egy jo jatek, meg ha az elsonel reszemrol nem is jobb.
A 3. reszevel meg nem volt idom jatszani de mas jatekosok velemenye alapjan hagyom is 1 nagyobb uborkaszezonra majd.
8.
8.
markoci555
anno beszereztem 3 euro körül, attól félve hogy majd leveszik az áruházból a felújított miatt
egyébként nekem annyira nem jött be mint pl a 2, emlékszem több pálya is volt amit vagy 10x kezdtem újra, mert semmi checkpoint sincs a játékban, ez a tipikus régi cucc, memorizál-újrajátszik-ismétel
1.
1.
crytek
Be is szerezzük. Éreztem hogy a 6 euró sok lett volna érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...