Friss látnivalók és különleges Switch OLED-kiadás kísérik a Pokémon Scarlet & Violetet

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Vadiúj előzetessel jelentkezett az idén novemberben piacra kerülő Pokémon Scarlet & Violet. Megtudhattuk azt is, hogy egy spéci, limitált kiadású Switch OLED-modell is érkezik a játék mellé.

A Pokémon-rajongóknak idén ősszel sem lesz okuk a búslakodásra, november 18-án ugyanis megérkezik a Pokémon Scarlet & Violet. A szörnygyűjtős RPG legújabb felvonása egy bámulatos nyílt világgal és felfrissített harcrendszerrel várja majd a széria veteránjait - na meg persze egy generációra való új pokémonnal!

A legújabb előzetes azonban inkább az előttünk álló kalandokra és a történet szereplőire helyezi a hangsúlyt. A rengeteg új barát mellett természetesen ezúttal is akadnak majd olyanok, akik megpróbálják keresztbe húzni a számításainkat - ilyen például a tüzes Mela és a Team Star bajkeverői. A Pokémon Liga felé kacsingatva persze le kell győznünk a helyi edzőtermek vezetőit is - közülük Brassius, a fű pokémonok szakértője tűnik fel a videóban.

A Pokémon Scarlet & Violet tehát rengeteg izgalmas kalandot ígér, akik azonban igazán ki szeretnék maxolni az élményt, azok a játék megjelenése előtt egy spéci új Switch OLED-konzolra is benevezhetnek. Az alábbi videón láthatjátok a játék színeiben pompázó, november 4-én megjelenő különleges kiadást:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...