50 millió dollár az X360-as GTA 4 DLC-kért!

  • Írta: Daks
  • 2007. június 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap beszámoltunk róla, hogy az Xbox 360 tulajok exkluzív Grand Theft Auto 4 tartalmakhoz juthatnak majd hozzá, ma pedig ki is szivárgott ezek tényleges ára!
Tegnap beszámoltunk róla, hogy az Xbox 360 tulajok exkluzív Grand Theft Auto 4 tartalmakhoz juthatnak majd hozzá, ma pedig ki is szivárgott ezek tényleges ára!

A Take Two pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy a Microsoft kerek 50 millió dollárral támogatta őket, cserébe pedig annyit kért, hogy Playstation 3-ra ne csináljanak letölthető GTA 4 DLC (Downloadable Content) tartalmakat. A pénzből két nagyobb kiegészítőre futja - egyik jövő márciusban, míg másik nyár végén érkezik a LIVE-ra. Ezek után elképzelni se merjük, Bill mennyit perkálhatott, hogy magát a játékot ők jelentsék be, és ne késsen az Xbox-os megjelenés sem...
24.
24.
uzsoras
Most nem tudom mi ez a nagy felhaborodas, a SONY is felvasarolt mar az evek folyaman nehany exkluzivitassal kapcsolatos jogot, de ebben az esetben nem feltem a SONY-t sem mert ha jol tudom ök is kapnak valami csak PS3 tartalmat.



Hal isten ugy nez ki megindult a konzolok piacan az egeszseges konkurencia harc, itt az ideje, hogy a SONY ne csak a monopol helyzetböl es a nevböl profitaljon, hanem kicsit adjon többet a gamereknek.
23.
23.
Mr.BEAN
Csak a pénz számít...ennyi..és mondta valaki hogy jönnek a ps3 exklúzívok, amik jönni is fognak csak nem 100 hogy azok is lesznek, pl a mgs4, már régóta szivárogtak hírek ezzel kapcsolatban...

Egyébként ez csak jót tesz a játékiparnak mert egyre jobb játékokat fognak csinálni, ha van pl a microsoftnak, hogy "megvegye"....

A lényeg hogy legyen csak egy kis háboró mi júzerek jól fogunk járni.. van aki most van majd aki később...
22.
22.
Madd Dogg
fejezzétek má be azt a box-ps buziskodást. amúgy meg ha a take2 nak megérte, és a sony leszarja... mit gondoltok vice city stories mé csak ps-re van???
21.
21.
user1
huszti:



http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Ballmer


A microsoft jelenlegi első embere, mióta gates -nek nincs kedve dolgozni. Pénze ugye van már elég. Úgy döntött ideje pihenni....
20.
20.
huszti
S. Blamer szopjon le! Kiaz amúgy? Mindegy, nyalja meg a golyóimat...:P





11: gyurka; neked mindegy, mire jelenik meg, hisz te úgyis átírod!:P





19.
19.
user1
20:

Igen pontosan azért a pár dlc -ért, amin - mint látható - épp eléggé fel vagytok háborodva ahhoz, hogy esetlegesen az ybox360 mellett döntsetek mikor oda kerül a sor. Ezt pedig az ms is tudja. Amúgy bill gates -nek ehhez semmi köze. Már jó ideje nem nagyon dolgozik, csak bemutatókon. Keresett ő már elég pénzt. Sőt, adományozni is szokott éppen eleget. Nem is olyan rossz ember ő mint amilyennek gondoljátok, csak éppen rettentő gazdag, és ezért mindenki irigyli. Ha most útálni akartok valakit, akkor S. Balmer az emberetek..:)
18.
18.
Guppi
50 millió dollár?!? Azért a pár DLC-ért ami vagy jármű,fegyver vagy küldetés lesz! Ha nekem adna 50 milliót akkor 2 millióért felbérelnék egy kissebb fejlesztő csapatot hogy írjonak pár verdát,fegyvert had örüljön a vén f**!
17.
17.
ps3
azért ez egy fokkal bonyolultabb!!!

(am meg a MS csak "udorító" dolgokkal tud a Sony előtt maradni, és ezt ők is tudják)
16.
16.
Daveout
"szemetek!" Kicsinálták Kenit?



Elértünk (pókernyelven szólva) a hands up hoz! A sony előtt kevés zseton van az MS viszont okos játékkal dúskál a "zs"ben! Bill bácsi all in-t mondot...Korda bácsi már ugrál a közvetítői állásban...a sony pedig eldobta lapjait!

Kb ennyi a GTA4 Sony vs. MS harc vége!
14.
14.
Csacso
dugja fel magának bill gates?
13.
13.
Sogi
bakker bill bacsinak ha ennyire sok a penze, akk megdobhatna par millaval, en beernem 1 millaval is, sot meg 1 x360al is:D
12.
12.
Myko Alto
mindig ez a fránya pénz.... csak a pénz :) Le a kalappel egyébként a MS előtt, jól csinálja, a SONY tanulhatna most...
11.
11.
Waz
Nekem is küldhetne 10 millát hogy csak az X360 nal játszak.Nem utasítanám vissza.
10.
10.
Dajin
Ezzel az M csak egyenlített, mivel a playstationosok kaptak két full teljes GTA gamet csak az ő gépükre(liberty city stories meg vice city stories)

és ezek nem csak kiegészítők....ps3-ra meg most fognak jönni a húzó címek amik már végre full exlusivak mint az mgs4, ffXIII, white knight story heavenly sword, Tekken 6, ratchet and clank, ninja gaiden sigma
9.
9.
Black Dragon
És amit a ps3 v 360-ról mondtam megtekinthető a gamekapocs régebbi hírei között mielőtt belémkötnél :)
8.
8.
Black Dragon
#3: Látom frankón tod fikázni Billy bát. Tény, h nem a szívem csücske a fazon , de a sony is csinált 1-2 csúnya dolgot, pl mikor a konzolháború idején (asszem) belgiumban azért kaptál PS3-at mert helyben lezúztad az xbox360-adat...

Egyébként meg hidegen hagy ez a DLC dolog, úgyse tudnak mit belerakni pár ruhán, stukin meg kocsin kívül (esetleg 1-2 új küldi)
7.
7.
Glek
3: Érdekes, annyira nem kell az Xbox senkinek, hogy többet adnak el belőle mint a nagy PS3-ból... Az egy dolog, hogy Billbá egy kicsit tud szopatni mnket és be is kaphatja, de az Xbox sztem sokkal jobb mint a PS3... és ez a játékok miatt van. Egyrészt mert még nincs semmi, és nem is lesz nagyon olyan játék rá, amiért sírhatnék. (leszámítva a Lairt... nah az ütős gamma lesz... de egy csöppet, több játékért sírnék, ha nem lenne boxom) Nem tudom, hol nőttél föl, de ilyen a mai világ... ha van pénzed megkaphatsz bármit. Sonynak jelenleg nincs, szal nekik okosan kell keverni a lapokat :)
6.
6.
ldavid
#3: ki mondta hogy nem jelenik meg PC-re?



amúgy ez már több mint egy hetes hír



már látom előre hogy megint lesz 150 felesleges hsz.
5.
5.
huszti
a Ps3-ra azért nem jön semmi, mert Bill elintézi!



Tényleg van pénz, és nem arra költi, hogy a gépek ne Made In Taiwanosak legyenek, és ne füstöljenek, hanem arra, hogy csak nekik legyen DLC, patch, stb, amiért jó sok summát fizet, aztán hoppá, enélkül szinte nem is megy a játék, fel kell menned livera, le kell töltened, de ez nem így megy, mert még fizetnek kell 50 millió dollárt érte.
4.
4.
VID993HUN
Attól, hogy a 360 szar a konstrukciója az nem jelenti azt, hogy rosszabb mint a PS3 mert arra még játék se jön ki.

3.
3.
Naridar
Bárki bármit mond, ez vesztegetés. Aljas és ócska trükk. Fogadok hogy azért nem jelenik meg PC-re mert alias Bill **** (ide egy négybetűs g betűvel kezdődő testváladék való) fizetett egy "szerényebb" összeget a Take-2-nak. Különben senki se venné azt a vacak X360-t (ami megjegyzem, csak villanytűzhelynek jó). Remélem hogy az a nyavalyás Bill Gates sitten fog megrohadni. Oda való.
1.
1.
Worki
Van itt pénz bőven... Bill osztogatja az adományokat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...