Futottak még a Ubisoft Forward műsorán

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 11.
  • Rendezvény
Link másolása
A legfontosabb bejelentésekről már külön beszámoltunk, a Ubisoft Forward azonban rengeteg kisebb érdekességet is hozott. Lássuk, mit mutatott még a tegnap esti műsor!

Igazán tartalmas volt a Ubisoft nagy szeptemberi adása, de a legnagyobb durranások mellett számos kisebb érdekesség is képernyőre került. Lássuk, miket láthattunk a Ubisoft Forward pre-show-jában és a fő műsor nagyobb bejelentései között!

Crossoverezik a Brawlhalla és a Castlevania

Október 19-én indul a Brawlhalla-vania! A Brawlhalla legújabb crossover-eseményének köszönhetően Simon Belmont és Alucard is csatlakozik a bunyós platformjátékhoz.

Előzetesen a For Honor: The Demon Dagger

Továbbra sem lassít a For Honor live service-támogatása. Habár egyelőre túl sok részletet nem tudtunk meg róla, a hatodik év harmadik szezonja a The Demon Dagger nevet viseli, és a feudális Japánba kalauzolja ismét az online harcosokat. A szezon teljes leleplezésére szeptember 13-án kerül sor.

Anno 1800 - egy új világ felemelkedése

Az Anno 1800 idén télen érkező tizenkettedik DLC-csomagja új szigetekre hívja a remek városépítő rajongóit. Új technológiák, épületek, társadalmi rétegek és egy gyönyörű, élettel teli világ vár ránk, a további részletek leleplezésére azonban csak valamivel később kerül sor.

The Division: Resurgence - ilyen lesz a Dark Zone

A mobilos The Division-játékból sem marad ki a Dark Zone. A széria legveszélyesebb, de gyakran a legértékesebb zsákmányt rejtő PvPvE-zónái senkit nem kímélnek majd. Az új trailer kapcsán azt is megtudtuk, hogy a free-to-play üzleti modellre építő mobiljáték idén ősszel tartja a zárt bétáját, amelyre itt jelentkezhettek.

Beköszönt a The Division: Heartland is

Egy rövidke fejlesztői áttekintőnél sajnos nem kapott többet a The Division: Heartland, a bő egyperces videónak hála azonban szemügyre vehettük Silver Creek vidéki városkáját. A The Division ügynökeként a mi feladatunk lesz, hogy megvédjük a települést az ellenséges ügynököktől és a települést fenyegető halálos fertőzéstől. A túlélő-TPS ingyenes játékként érkezik a piacra, a következő zárt tesztkörökre pedig akár ti is jelentkezhettek.

Traileren a Mythic Quest harmadik évada

A játékkészítés kemény dió, a Mythic Quest diszfunkcionális fejlesztői pedig nem teszik könnyebbé a dolgot. A Ubisoft sorozata idén ősszel megkapja a harmadik évadát az Apple TV+ katalógusában.

Egy teljes hónapig ingyenes a Ubisoft+

Sokak számára ez lehet a Ubisoft Forward egyik legizgalmasabb bejelentése, hiszen ez a kiadó-fejlesztő szinte összes piacon lévő játékát érinti. Mostantól egészen október 10-ig mindenki számára teljesen ingyenes a Ubisoft+, melynek katalógusának hála rengeteg nagyszerű játékkal játszhatunk ingyenesen. Az akció a szolgáltatás PC-s, mobilos és cloudos verzióira érvényes.

Konzolokra is befut a Trackmania

A 2020-as Trackmania nem keltett különösebben nagy hullámokat, részben a megkérdőjelezhető üzleti modelljének hála. Reméljük, hogy a 2023-ban várható konzolos és felhős release meghozza azt a kellő vérfrissítést, amelyet megérdemel a Nadeo szériája.

Elindult a Rocksmith+

Nem csak London hív bennünket a Rocksmith+ legújabb kedvcsinálójában. A Ubisoft nagyszerű gitároktató programja új funkciókkal, havidíjas szolgáltatásként indította el a legújabb verzióját - az újdonságokról már korábban beszéltünk, úgyhogy most csak koncentráljatok a hangulatos kedvcsinálóra:

Novemberben érkezik a Just Dance 2023 Edition

A Ubisoft méltán népszerű táncjátéka nem hagyja ki az idei évet sem. A november 22-én, PS5-ön, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen megjelenő legújabb változat új vizuális stílusban, saját karakterekkel és történetekkel érkezik, de a lényeget természetesen az új számok jelentik. A fejlesztők azonban ezen felül is tartogattak még egy ütőkártyát: érkezik egy vadiúj, hat főt támogató partimód, melynek köszönhetően együtt táncolhatunk a barátainkkal akár online is.

Ubisoft-játékok tartanak a Netflixre

A sorozatos együttműködéseken túl más közös projektje is lesz a Netflixnek és a Ubisoftnak, a kiadó ugyanis több játékot is szállít majd a szolgáltatónak. Januárban érkezik a Valiant Hearts második része, jövőre valamikor befut a Mighty Quest 2 és egy új Assassin's Creed-játékot is kapnak az előfizetők.

1.
1.
TrishtanAG
Azért egy említést érdemelt volna, hogy készül a Valiant Hearts 2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...