Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Oly sok felvezetés után megérkezett az első mozgóképes kedvcsinálója az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozatnak, amelyben Pedro Pascal és Bella Ramsay alakításában láthatjuk viszont a Naughty Dog közkedvelt karaktereit. Az előzetes alapján a készítők nem aprózták el a feldolgozást: elcsíphetünk jeleneteket az első játék prológusából és a Left Behind kiegészítőből is, ezenkívül természetesen a clickereket is megcsodálhatjuk közelebbről.

Premierdátumot nem kaptunk egyelőre, annyi biztos, hogy a The Last of Us-sorozat 2023-ban landol az HBO Max kínálatában.

13.
13.
Jinbobo
12.
12.
adamsfamily
Elég jónak tűnik még a félrecastingolt kiscsajjal is.Pedig nekem nem is tetszett a játék.Az első résznek is csak az utolsó negyede volt,ami igazándiból lekötött,addig konkrétan untam.
11.
11.
KopyAti
Hát még mindig rohadtul sajnálom, hogy nem Gerald Buttler lett a befutó.
10.
10.
Kamukaze
Az ilyen vegyes véleményeket olvasa örülök kicsit, hogy csak az egyik résszel toltam max 1 órát. Így nekem kizárólag csak maga mint különálló alkotás okozhat csalódást.
9.
9.
PS4jacksony
Hát nem tudom..... Adhatnának jobban is arra ,hogy a főhősök Ellie-re célzok jobban hasonlítsanak egymásra mert az előzetesben szereplő csajt inkább valamilyen pszihológiai Thillerben tudnám elképzelni .... Áhhh kurvára nem tudok azonosulni vele legtöbb film az ilyenek miatt ( IS ) Bukik . . . Meglátjuk . Ebben a témában még mindíg számomra az ÚT c film az ETALON . . . Az a szereplő még jobban is beillett volna Joelnek mint ez akit választottak .... Az a baj nagyon " műanyag ,, túl "utángyártott szagú az egész ....
8.
8.
JohnSpartan
Egész jónak tűnik eddig! Pedro Pascal szerintem tökéletes választás Joel szerepére a kis csajt meg nem értem! A Trónok Harcában sem verdeste a plafont az alakítása de, senkinek ne legyen igaza! Ha el tudja érni az első évad végére hogy Ellie-ként nézzek rá akkor Ámen! Bár ahányszor végig vittem a játékokat nagyon kösse fel a gatyót!

Az átiratokkal mindig is az lesz a gond hogy túl sokat változtatnak... pedig egy rajongó csak azt akarja látni amit eddig megszokott! Ez igaz szinkronra, szinészre, történetre, epic jelenetekre!
7.
7.
DragonBleacPiece
A kiscsaj nem tetszik,a tronok harcaban is irritalt es egy arckifejezesbe van az arca belefagyva. Szoval olyan feje van mint egy robotnak. Baromi rossz valasztas szerintem, de ilyen kotelezo hulyegyereknek jo lesz, pedro pascal viszi el a hatan a dolgokat. Najo,igazsagtalanul savanyu vagyok szegeny kiscsajjal.. lehet hogy jo lesz megiscsak,mert igy belegondolva az alkonyatos csaj is tok jol szerepelt az underwater c. horrorfilmben.
6.
6.
zoli12i
Iszonyat hangulatos, szóval lesz mit nézni.
De ez a kiscsaj kinek a kije lehet, hogy megkapta ezt a szerepet ? Ez így szimplán csak egy woke body shaming csak arc alapján.
5.
5.
cyberstaker
#3: Ugyan azt a játékot játszottuk? Ellie egy fullos csajszi, és ezt a casting haza is vágta ahogy kell. Nem tudok azonosulni ezzel a karaterrel mint Ellie, és ezzel elég sokan így vannak. Kár érte, mert amúgy jónak tűnik. Azért itt is befutott a PC vonat, és Sarah fekete lett :) Noice
4.
4.
Ps fanboy
#3: Ellie nem szép? Pedig kifejezetten helyes csaj. Ez a mostanira valóban nem igaz, de a játékbeli Ellie az tüneményes. ☺️
3.
3.
csoki0619
#2: Az eredeti Ellie sem szép, helyesnek sem mondanám, szerethetővé meg a sztori előrehaladtával vált, amiben sokat segített Joel karaktere. Pedro Pascal fantasztikus lesz, pont, a kiscsaj előtt meg ott volt az élő példa, hogyan kell eljátszani egy komplex karaktert hitelesen.
2.
2.
Robilluma
#1: +1
Jöhet tegnapra!!!!
A rendezéssel és feszkóval nem lesz baj, ha hinni lehet ennek a trailernek. A clicker mennyire jól meg lett csinálva, te jó ég.
Az egyetlen bajom még mindig az Ellie casting, de annyi baj legyen. Hátha rámcáfol valahogy Lyanna Mormont xD (bár szebb/helyesebb/szerethetőbb nem tudom hogyan lesz)
1.
1.
Macifasz
Pfffhuuu...hát...lehet csak a játék iránti túlzott elfogultságom beszél belőlem, de engem most kirázott a hideg! :-O Reméljük maga a sorozat is ilyen hangulattal fog bírni, és nem csak egy ügyesen összerakott előzetesről van szó csupán. Várom. Nem kicsit, NAGYON!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...