Hamarosan online funkciók nélkül marad az Onrush

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 2.
  • Hír
Bár tulajdonképpen inkább az volt meglepő, hogy a készítők még mindig támogatják az autóversenyt, a jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük: november végétől már csak offline játszhatjuk az Onrusht.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy november 30-án elérhetetlenné válnak az Onrush funkciói, a játékot pedig csak offline tudjuk majd játszani a jövőben. Habár az efféle hír mindig szomorú, ahogy azt a cég is közli, a játékosok száma már rendkívül csekély, így vélhetően nem éri meg erőforrást fordítani a szerverek üzemeltetésére.

Az Onrush még 2018-ban jelent meg PS4-re és Xbox One-ra, és tulajdonképpen az a meglepő, hogy eddig fenntartották a támogatását. A játék nem fogyott jól (a briteknél már az első héten alig ezer példány fogyott a dobozos kiadásából), ami a fejlesztést végző Evolution Studiosnál leépítésekhez vezetett a hírek szerint.

Habár az Onrush eredetileg a Codemasters színeiben mutatkozott be, a kiadót időközben felvásárolta az Electronic Arts.

2.
2.
sisak peti
Szerettem ez a játékot! Nagy zúzások voltak benne. De szerintem online nem mindig voltak "valósak" az ellenfelek. Hanem a gép generált ha nem volt ki a csapat. Sokat toltam. De lejárt az ideje. alekapcsig még egyszer előveszem.
1.
1.
crytek
Akkora siker lett a game hogy a pc port se készült el pedig tervezték...Mondjuk azt hittem ezt már rég leszedték a boltok polcairól így meglepetés hogy még nem :)
Pedig szerintem nem volt annyira szar...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...